Karriere:

NY FASE: Hovedaksjonær og styreleder Arnstein Granlie (th) i Fagerstad Utvikling vil ta selskapet inn i en ny fase og har ansatt Karen Marie Vasli som ny daglig leder.
NY FASE: Hovedaksjonær og styreleder Arnstein Granlie (th) i Fagerstad Utvikling vil ta selskapet inn i en ny fase og har ansatt Karen Marie Vasli som ny daglig leder.

Hun blir sjef i FagerStad Utvikling

Karen Marie Vasli blir daglig leder i Fagerstad Utvikling etter Arnstein Granlie.

Publisert

Arnstein Granlie er styreleder og vil fortsatt være hovedaksjonær i selskapet sammen med sin kone Siri Leine Granlie.

– Siri og jeg ønsker å føre FagerStad-arven videre. Karen Marie har mange av de samme grunnleggende verdier som vi har. Samtidig ser vi at kompleksiteten i prosjektutvikling krever bredere og dypere kompetanse i dag, enn da vi startet opp i 1995, sier Arnstein Granlie.

Han mener de har skapt et selskap det er grunn til å være stolte av, men slår samtidig fast at de nå går inn i en ny fase hvor de skal bygge videre på selskapets kompetanse og langsiktighet.

– Vi har funnet en riktig retning og styrer nå med en ny strategi, samtidig som vi skal bevare vår smilende kultur. Vi ville ha en daglig leder som er troverdig, forutsigbar og som skaper langsiktige partnerskap med andre. I kombinasjoner med de egenskaper og kompetansen i selskapet i dag, så ble vi overbevist om at dette ble et godt team, sier Granlie.

Karen Marie Vasli har lang erfaring fra ledende roller i eiendomsbransjen både fra Urbanium, Urbanium Gruppen og som daglig leder i Urbanium Eiendom.

– FagerStad har eiere med verdier som samsvarer med det jeg ønsker å jobbe for. Jeg ser at selskapet er i en fase nå, hvor de trenger mye av det jeg kan bidra med. Dette er utvikling av de ansatte, profesjonalisering og selskapsbygging. I tillegg går vi inn i en tid med svakere lønnsomhet og det er lange og krevende utviklingsløp for prosjektene våre. Vi må tiltrekke oss riktig kompetanse, hos oss må vi ha stor faglig bredde og godt samarbeid, sier Karen Marie Vasli.

I januar 2023 flytter FagerStad inn i 2.etasje i Wergelandsveien 21. En flott murvilla med både Slottsparken og Kunstnernes Hus som nærmeste nabo, en beliggenhet som gir selskapet alt de har lett etter.

– Lokalene vil fungere som et nytt hjem for FagerStad-familien. Vi får et arbeidssted som vi er stolte av, et hus som bygger opp under våre verdier og som passer oss perfekt. I dag har vi ca 2.000 boliger og 50.000 kvm næring under utvikling/forvaltning. De største prosjektene er i tidlig reguleringsfase, men vi skal være rustet til å realisere flere prosjekter i tiden fremover. Dette grunnlaget legger vi nå i vår selskapsutvikling, avslutter Karen Marie Vasli.

Powered by Labrador CMS