Karriere:

GÅR TIL RÆDER: Jørgen Bull.
GÅR TIL RÆDER: Jørgen Bull.

Han er ny partner i Ræder

Ræder henter MVA-spesialist Jørgen Bull fra Seland | Rödl & Partner.

Publisert

Jørgen Bull ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 1999. Han har bakgrunn både fra skatteetaten, fra Statoil og har jobbet som advokat i flere firmaer, blant annet PWC og DLA Piper. Han har vært partner i firmaene Tax Legal og Ryger og kommer til Ræder fra fra Seland | Rödl & Partner AS der han har vært partner siden 2019.

- Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger i Ræder. Firmaet har solid og bred forretningsjuridisk kompetanse og et sterkt team innenfor skatt blant forretningsadvokatfirmaene. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke dette ytterligere, sier Bull.

Bull har lang og bred erfaring med rådgivning innenfor merverdiavgiftsområdet. Han har arbeidet med merverdiavgift i forbindelse med import/eksport, avgiftsplanlegging i forbindelse med utbygging av fast eiendom, klagesaker og bokettersyn.

- Vi er svært glade for at Jørgen velger å starte i Ræder. Han har bred kompetanse innenfor sitt fagområde og hans erfaring og spesialist kompetanse blir derfor viktig for oss og våre kunder. Jørgen håndterer komplekse saker på en svært god måte både kommersielt og faglig. Jeg har arbeidet sammen med Jørgen tidligere og ser frem til å jobbe med han igjen og med han på laget utvikle firmaet ytterligere, sier managing partner Tone Kaarbø.

Powered by Labrador CMS