Karriere:

TIL DNB NÆRINGSMEGLING: Jens-Petter Guthus.
TIL DNB NÆRINGSMEGLING: Jens-Petter Guthus.

Han blir sjef i DNB Næringsmegling

Jens-Petter Guthus går fra DEAS og blir adm. direktør i DNB Næringsmegling.

Publisert

– Med sin lange bransjeerfaring og sterke nettverk i det nordiske markedet for næringseiendom, er Jens-Petter den rette personen til å lede selskapet fremover. Styret har lagt en ambisiøs vekststrategi for de neste årene og ser frem til å jobbe sammen med Guthus og resten av teamet i DNB Næringsmegling for å realisere målene, sier Trine Loe, styreleder i DNB Næringsmegling.

Guthus kommer fra stillingen som Head of Transaction Nordic Region DEAS (tidligere Aberdeen Property Investors). Han har også jobbet seks år i Nordea Bank som finanskonsulent med ansvar for finansiering av eiendomsselskaper. Guthus har utdannelse fra Albertson College of Idaho i Business Administration og International Business.

– Etter 16 fine år i DEAS/Aberdeen ser jeg nå frem mot å begynne et nytt kapittel hos DNB Næringsmegling. DNB Næringsmegling er et selskap jeg kjenner godt etter mange år i bransjen, kombinasjonen av mange dyktige medarbeidere og en solid eier gjør at jeg gleder meg til at vi sammen skal utvikle selskapet videre. Jeg har opplevd meglerbransjen fra kundesiden gjennom mange år, det skal derfor bli spennende å få bruke denne erfaringen til å være med å videreutvikle DNB Næringsmegling, sier Jens-Petter Guthus

DNB Næringsmegling melder om en god start på 2022, med en inntektsøkning ved utganhen av første halvår på nærmere 60 prosent sammenlignet med i fjor.

– Vi har hatt høy kundeaktivitet etter at samfunnet åpnet igjen i første kvartal i år, og vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester. Dette har også resultert i en betydelig inntektsforbedring i første halvår 2022 ved alle våre kontorer, sier Loe

Jens-Petter Guthus vil tiltre stillingen første november.

Powered by Labrador CMS