OVER 30 TRANSAKSJONER: Gert Tonning har i Schage Eiendom vært involvert i over 30 transaksjoner med en samlet verdi på over 30 milliarder kroner.
OVER 30 TRANSAKSJONER: Gert Tonning har i Schage Eiendom vært involvert i over 30 transaksjoner med en samlet verdi på over 30 milliarder kroner.

Gir seg etter 11 år som CFO i Schage Eiendom

– Det er ingen dramatikk i dette, men jeg føler at tiden er inne for å tenke hva jeg skal gjøre videre, sier Gert Tonning.

Publisert

Gert Tonning har vært ansatt som CFO i Schage siden 2010, og velger nå å slutte i Schage Eiendom.

– Jeg har vært her i 11 år, og har hatt en fantastisk reise med mange gode kolleger. Jeg har vært involvert i over 30 transaksjoner med en samlet verdi på over 30 milliarder kroner. Nå er jeg 51 år, og tenker at tiden er inne for å gjøre noe nytt, sier Tonning.

Nå skal han ha en lang sommerferie, og se på de muligheter som finnes i markedet.

– Jeg skal tenke ordentlig gjennom hva jeg vil jobbe med fremover, og det blir i seg selv en spennende prosess, sier han, og understreker at det ikke ligger noe som helst dramatikk i at han gir seg.

Administrerende direktør Egil Svoren i Schage Eiendom sier at selskapet har hatt en god utvikling med betydelig verdiøkning gjennom hele perioden, og at Tonning har vært en viktig bidragsyter.

– Selskapet går nå over i en ny fase, og det er lagt en ny strategi for den videre utvikling av Schage. I den anledning slutter Gert som CFO for å slippe til nye krefter for å videreutvikle selskapets finans- og økonomifunksjon. Vi takker Gert for godt samarbeid gjennom lang tid, og ønsker lykke til med nye oppgaver, sier Svoren.

I porteføljen til Schage Eiendom inngår nå Skøyen Atrium på ca. 60.000 kvadratmeter og Stortorvet 7 (32.000 kvadratmeter) som er under rehabilitering. Selskapet står også bak utviklingsprosjektene Rortunet i Slemmestad og Nordre Jarlsberg Brygge i Sande kommune. Schage Eiendom jobber også med å utvikle Norway’s best, som har ambisjoner om å bli en av de største reiselivsaktørene i Norge.

I 2019 solgte for øvrig selskapet aksjene i UAB Forumas, som eier næringseiendommen Quadrum Business City i Vilnius, til DEKA Immobilien for ca. 1,6 milliarder kroner. Transaksjonen ga Schage Real Estate konsern og Schage konsern en regnskapsmessig gevinst på 37,2 millioner euro, tilsvarende 366,2 millioner kroner.