OVER 30 TRANSAKSJONER: Gert Tonning har i Schage Eiendom vært involvert i over 30 transaksjoner med en samlet verdi på over 30 milliarder kroner.
OVER 30 TRANSAKSJONER: Gert Tonning har i Schage Eiendom vært involvert i over 30 transaksjoner med en samlet verdi på over 30 milliarder kroner.

Gir seg etter 11 år som CFO i Schage Eiendom

– Det er ingen dramatikk i dette, men jeg føler at tiden er inne for å tenke hva jeg skal gjøre videre, sier Gert Tonning.

Publisert

Gert Tonning har vært ansatt som CFO i Schage siden 2010, og velger nå å slutte i Schage Eiendom.

– Jeg har vært her i 11 år, og har hatt en fantastisk reise med mange gode kolleger. Jeg har vært involvert i over 30 transaksjoner med en samlet verdi på over 30 milliarder kroner. Nå er jeg 51 år, og tenker at tiden er inne for å gjøre noe nytt, sier Tonning.

Nå skal han ha en lang sommerferie, og se på de muligheter som finnes i markedet.

– Jeg skal tenke ordentlig gjennom hva jeg vil jobbe med fremover, og det blir i seg selv en spennende prosess, sier han, og understreker at det ikke ligger noe som helst dramatikk i at han gir seg.

Administrerende direktør Egil Svoren i Schage Eiendom sier at selskapet har hatt en god utvikling med betydelig verdiøkning gjennom hele perioden, og at Tonning har vært en viktig bidragsyter.

– Selskapet går nå over i en ny fase, og det er lagt en ny strategi for den videre utvikling av Schage. I den anledning slutter Gert som CFO for å slippe til nye krefter for å videreutvikle selskapets finans- og økonomifunksjon. Vi takker Gert for godt samarbeid gjennom lang tid, og ønsker lykke til med nye oppgaver, sier Svoren.

I porteføljen til Schage Eiendom inngår nå Skøyen Atrium på ca. 60.000 kvadratmeter og Stortorvet 7 (32.000 kvadratmeter) som er under rehabilitering. Selskapet står også bak utviklingsprosjektene Rortunet i Slemmestad og Nordre Jarlsberg Brygge i Sande kommune. Schage Eiendom jobber også med å utvikle Norway’s best, som har ambisjoner om å bli en av de største reiselivsaktørene i Norge.

I 2019 solgte for øvrig selskapet aksjene i UAB Forumas, som eier næringseiendommen Quadrum Business City i Vilnius, til DEKA Immobilien for ca. 1,6 milliarder kroner. Transaksjonen ga Schage Real Estate konsern og Schage konsern en regnskapsmessig gevinst på 37,2 millioner euro, tilsvarende 366,2 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS