Karriere:

NY JOBB: Jill Akselsen begynner i BRG Utvikling.
NY JOBB: Jill Akselsen begynner i BRG Utvikling.

Går fra J.B. Ugland Eiendom til BRG Utvikling

Jill Akselsen er ansatt som ny daglig leder.

Publisert

- Ansettelsen kommer som et resultat av et ønske om å styrke satsingen på samspillsmodeller og utvikling av nye prosjekter i BRG-konsernet, sier styreleder Tore Thorstensen i en pressemelding.

Akselsen kommer fra stillingen som administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom og før det som regionleder og juridisk leder i rådgiverfirmaet WSP Norge. Hun har solid erfaring fra eiendomsbransjen og et bredt nettverk gjennom flere styreverv, blant annet Baneservice og NTNU. Hun er også en av initiativtakerne bak Bygg Arena Arendal, et bransjeinitiativ for felles mønstring for bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen inn mot Arendalsuka.

Jill Akselsen tiltrer 1. februar 2022.

- Jeg ser fram til å begynne på arbeidet med å legge en strategi for selskapet, og er glad for å ha langsiktige eiere med et bredt nettverk som Remefamilien og KB Gruppen i ryggen, sier hun.

KB Gruppen eier 50 prosent av BRG Utvikling, resten deles av gründerne Roald Reme, Helge Reme og Finn Arne Reme, samt enkelte nøkkelansatte. KB Gruppen er i hovedsak et familieeid investeringsselskap med eierskap i flere bedrifter i bygg- og anleggsbransjen. KB Gruppen er største eier i AF Gruppen og gikk i vår inn som 50 prosent eier i Selvaag Prosjekt.

Powered by Labrador CMS