STOR INTERESSE: Interessen for Ung i Næringseiendom fortsetter å øke. Her fra et treff i 2017.

Full fart i Ung i Næringseiendom

Foreningen Ung i Næringseiendom går inn i sitt femte år, med over 1500 medlemmer og to nye styremedlemmer.

Publisert Sist oppdatert

Denne våren har Emilie Ovanger Jørgensen (27) kommet inn i styret i Ung i Næringseiendom (UiN). Hun ble tidligere i år trukket frem som en av «10 på vei opp» av Estate Media, og er advokatfullmektig i BAHR. Hun får følge av Ingvild Jacobsen Roald (27) i styret. Jacobsen Roald er prosjektleder innenfor utvikling i Aspelin Ramm.

Dermed teller styret i UiN nå syv medlemmer, hvorav bare to er igjen fra styret fra da organisasjonen ble stiftet av Salman Saeed, Henrik Taubøll, Daniel Bjørn, Henrik Baardsen, og Daniel Høgtun Løken i 2014. Styret består nå av nevnte Emilie Ovanger Jørgensen, Ingvild Jacobsen Roald, Henrik Taubøll (WeWork), Salman Saeed (WeWork), Caroline Krefting (Carucel Eiendom), Johan Backe (BackeGruppen) og Katrine Belsvik (AB Invest).

– I likhet med bransjen vi representerer, som er i stadig endring, ønsker også UiN å hele tiden fornye seg. Styret er ikke herdet av tidens tann, og det er således viktig med fornyelse for fange opp behovene som gruppen vi representerer måtte ha til enhver tid, og ivareta deres interesser, sier styreleder Salman Saeed.

Siden oppstarten i 2014 har Ung i Næringseiendom nå kommet opp i over 1500 medlemmer fra ulike deler av eiendomsbransjen. Målet var å skape en arena for nettverking for unge personer som jobber i eiendomsbransjen, og det blir avholdt faglige treff hos ulike aktører i bransjen. Torsdag den 9. mai avholdes det 19. nettverket siden oppstarten hos advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

Ung i Næringseiendom arrangerer også en årlig studietur for å få inspirasjon og påfyll i andre byer. Årets jubileumstur går til New York i slutten av september. Der skal medlemmene få se hovedkvarteret til WeWork, besøke ulike prosjekter, gjennomføre et rebusløp og ha en festmiddag.

Powered by Labrador CMS