SKIFTE: Partnerne i Dyrvik Arkitekter, som blir Add arkitekter.
SKIFTE: Partnerne i Dyrvik Arkitekter, som blir Add arkitekter.

Først ble det ny eiermodell - nå skifter Dyrvik Arkitekter navn

Dyrvik Arkitekter har gått over til en partnermodell, hvor ansatte kan bli medeiere. Nå skifter arkitektfirmaet navn til Add arkitekter.

Publisert

Det var i 1998 at Geir Dyrvik og Knut Fabritius startet Dyrvik Arkitekter på Hjula Væveri. Da var visjonen å skape et levende fagmiljø av arkitekter med forskjellig bakgrunn og alder og som skapte arkitektur av høy kvalitet for mange. Det tror selskapet fortsatt på, og Dyrvik Arkitekter, som nå bytter navn til Add arkitekter, har noen av bransjens mest erfarne arkitekter side om side med noen av bransjens mest sultne.

– Det gjør at vi med kunnskap og nysgjerrighet kan fortsette å utvikle arkitektoniske svar på oppgaver innenfor urbanisme, planlegging og arkitektur for våre oppdragsgivere, sier daglig leder og partner Halvor Bergan.

Siden 2019 har kontoret fått en ny eiermodell, der alle ansatte kan være eiere og firmaet er organisert i en modell med partnere og assosierte partnere.

– Det er på høy tid at denne endringen blir tydelig i navnet også, sier styreleder Geir Dyrvik.

Faglig ledelse er fordelt på seks partnere. Kontoret består ellers av et sterkt lag dyktige arkitekter og andre fagpersoner.

– Samtlige av våre prosjekter er resultater av større teamarbeid, der flere på kontoret bidrar i utviklingen og gjennomføringen av prosjektene. Det har vært viktig for oss å finne et navn som rommer dette mangfoldet, sier Bergan.

Add er en forkortelse for å addere, legge til.

– Vi liker å tenke at det er nettopp det vi gjør. At vi tilfører merverdi til prosjektene vi jobber med, sier Bergan.

Powered by Labrador CMS