Møter i hyggelige omgivelser.
Møter i hyggelige omgivelser.

Flere velger Thon Flex i Karl Johans gate 5

–Thon Flex har to sentrale lokasjoner fra før, og lokasjonen her i Karl Johans gate 5 er det kontorfellesskapet som ligger nærmest Oslo sentralstasjon. Vi har i det siste ønsket flere velkommen til oss, sier eiendomssjef Jøran Nenseth i Thon Eiendom. Kontorfellesskapet i tredje etasje ligger tilbaketrukket i en ærverdig bygård. To trapper ned finnes kafeer, butikker og kjøpesenteret Arkaden.

Selvfølgelig måtte vi hit

Kontorfellesskapet tilbyr 14 møblerte og nyoppussede cellekontorer i forskjellige størrelser fordelt på 750 kvadratmeter. Det er også felles møterom, sosiale soner, garderober med dusj, gratis Wi-Fi og en privat bakgård med utemøbler.

I en uforutsigbar tid for norsk næringsliv, så er fleksibilitet i leiekontrakten veldig viktig for oss. Den største fordelen med kontorfellesskap er miksen av leietakere på tvers av virksomheter. Vi flyttet inn i eget kontor i mai, og har møblering for 10 personer. Samtidig har vi tilhørighet i et dynamisk arbeidsmiljø, forteller Kathrine Evenmo Ervik i Express Rekruttering AS. I tillegg ligger eiendommen supersentralt i byen med kort vei til absolutt alt. Klart vi ønsket oss hit!

Flere møterom med digitalt utstyr.
Flere møterom med digitalt utstyr.

Moderne interiør

-Vi synes det er veldig kult å kunne være i tidsriktige kontorlokaler, som er veldig viktig for trivsel hos våre ansatte. Interiøret er moderne, og de originale teglsteinveggene i bygården er bevart og gir et tøft uttrykk vi liker. Vi gleder oss til å benytte bakgården fremover og nyte lunsjen utendørs, avslutter Kathrine Evenmo Ervik.

Kan booke møterom via app

Leietakerne kan også booke større møterom i Thon Flex sin lokasjon i Karl Johans gate 16 dersom man ønsker for eksempel et større frokostmøte eller event. – Her er det luftig, høyt under taket og lett å holde avstandsanbefalingene, forteller Evy som er vert i Thon Flex.

Ønsker du å leie kontor i Karl Johans gate 5? Les mer her.

Bakgården er perfekt for utelunsj eller uformelle møter.
Bakgården er perfekt for utelunsj eller uformelle møter.
Powered by Labrador CMS