Karriere:

BLIR PARTNER I RSM: Aslak Støen. Foto: Jo Michaels Studio

«Et kupp», sier arbeidsgiveren etter å ha sikret denne eiendomsadvokaten

Aslak Støen går fra Kluge og blir partner i RSM Advokatfirma.

Publisert

RSM Advokatfirma opplyser at Aslak Støen blir ny partner. Han kommer fra CMS Kluge der han var assosiert partner. Fra før har han ledet arbeidet med å bygge opp en eiendomsjuridisk avdeling og ledet bransjegruppen for eiendom, bygg og anlegg i Ernst & Young Advokatfirma.

Han har også vært innom Huseiernes Landsforbund, har jobbet som dommerfullmektig og har vært i Advokatfirmaet BA-HR.

- Vi har en betydelig andel klienter som driver med eiendomsrelatert virksomhet. Derfor er det et kupp for oss å få inn en partner som har en så betydelig fagkompetanse som Aslak. Ønsket er å kunne tilby bredere og mer fullstendig rådgivning til disse kundene. Vi har allerede kompetanse på feltet med flere dyktige advokater, men det har også vært viktig å få en partner på dette området. Det er derfor gledelig at vi har klart å få inn Aslak med hans relevante erfaring fra tilsvarende roller. Med disse forsterkningene kan vi bistå med alt fra kjøpe- og leiekontrakter, til utviklingsprosjekter og transaksjoner, sier en fornøyd Managing Partner i RSM Advokatfirma, Morten H. Christophersen.

Støen har mange års erfaring med fast eiendoms rettsforhold, både innen bolig-, fritids- og næringseiendom. Han har arbeidet med eiendomsutvikling og leiekontrakter, men også kjøp og salg, har bistått en rekke ulike privat- og næringsaktører samt det offentlige. Han beskrives også som en populær foredragsholder.

- RSM har hatt en fantastisk utvikling de senere årene, og det blir spennende å være del av ytterligere vekst og komplettering av tjenesteleveranser - særlig innen advokattjenester til eiendomsbransjen. Jeg er takknemlig for noen fine år i eiendomsavdelingen hos CMS Kluge, men ser nå frem til nye utfordringer. Eiendomsfaget og -bransjens behov for rådgivningstjenester har et vidt spenn, både innen eiendomsutviklingsprosjekter og transaksjoner. Det å kunne se helheten, og å levere sømløse advokattjenester innen eiendomsjus sammen med RSMs veletablerte skatte- og avgiftsrådgivning, vil utvilsomt være nyttig for våre klienter, sier Aslak Støen.

Powered by Labrador CMS