Karriere:

NYE: Entra har ansatt Trude Ytterland Nygård, Karina Skjærli Hansen og Jane Simensen.
NYE: Entra har ansatt Trude Ytterland Nygård, Karina Skjærli Hansen og Jane Simensen.

Entra har styrket ombyggingsteamet sitt

Bakgrunnen er økt oppdragsmengde og interesse fra kundene for ombruk i prosjektene.

Publisert

Jane Simensen, Karina Skjærli Hansen og Trude Ytterland Nygård har begynt som nye prosjektledere i Entra.

- Grunnet økt oppdragsmengde og ønske om å lede brorparten av prosjektene med interne ressurser, har vi ansatt tre prosjektledere i løpet av 2022. Vi har blant annet gjennom prosjektet KA13 opparbeidet vesentlig kompetanse innen ombruk. Det er en av årsakene til at vi enda større grad ønsker å benytte egne ressurser for å bistå våre kunder med ombygginger, sier Ove Ågedal som er teamleder for selskapets ombygging.

Elektroingeniør Jane Simensen kom fra stilling som prosjektleder i Oslobygg med ansvar for skolebygg. Karina Skjærli Hansen tiltrådte ombyggingsteamet i mai. Hun har en bachelorgrad i bygningsdesign og mastergrad i energi og miljø. Hun har vært rådgivende ingeniør i Erichsen & Horgen (Multiconsult fra 2022) med blant annet rådgivning innen energi, inneklima og dagslys. Sivilingeniør Trude Ytterland Nygård startet i jobben rett før sommerferien. Hun er utdannet innenfor bygg og miljøteknikk.

Entras ombyggingsteam består av ni medarbeidere og fem innleide prosjektledere.

– Vi mener vi har funnet en modell som er den beste for vår virksomhet. Vi styrer prosjektene våre gjennom faste samarbeidspartnere og en del tilknyttet med rammeavtaler. Selve kjernen i prosjektmodellen er at vi benytter faste team som arbeider godt sammen, påpeker teamleder Ågedal.

Powered by Labrador CMS