Karriere:

TIL THOMMESSEN: - Jeg gleder meg veldig over å være en del av Team Thommessen, sier advokat Victoria Meyer Norén.
TIL THOMMESSEN: - Jeg gleder meg veldig over å være en del av Team Thommessen, sier advokat Victoria Meyer Norén.

Eiendomsadvokat går fra BAHR til Thommessen

- Tiden var moden for nye utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg startet i BAHR i 2016. Årene jeg har hatt i BAHR har vært lærerike og har muliggjort at jeg har fått jobbet med spennende saker og tilegnet meg bred erfaring innenfor eiendomsbransjen, men tiden var moden for nye utfordringer.

Dette sier Victoria Meyer Norén i en kommentar til Estate Nyheter, i forbindelse med at hun nå melder overgang til advokatfirmaet Thommessen. Her går hun inn i advokatfirmaets eiendomsteam.

- Som de fleste andre har jeg alltid hatt et veldig godt inntrykk av Thommessen; både på firmanivå generelt og av eiendomsavdelingen spesielt. Thommessen er et svært profesjonelt firma som evner å kombinere høy leveranse til klientene, samtidig som de er fremoverlente, moderne og ivaretar et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Det er rett og slett et firma med høy integritet, sier Meyer Norén.

- Eiendomsavdelingen består av utrolig dyktige folk med bred kommersiell og juridisk erfaring og spesialkompetanse, noe som gjør eiendomsavdelingen til Thommessen til et førstevalg når det kommer til de store og komplekse transaksjonene og utviklingsprosjektene i eiendomsmarkedet. Det å kunne få jobbe tett med Even Bratsberg, Chris Borch, Christian Müller og resten av avdelingen var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, legger hun til.

- Jeg gleder meg veldig over å være en del av Team Thommessen, avslutter Victoria Meyer Norén.

Powered by Labrador CMS