MYE I CWR: Monica Jacobsen og Cecilie Eidslott begynner i Cushman & Wakefield Realkapital.
MYE I CWR: Monica Jacobsen og Cecilie Eidslott begynner i Cushman & Wakefield Realkapital.

CWR henter rådgivere

Cushman & Wakefield Realkapital har hentet Monica Jacobsen og Cecilie Eidslott fra Colliers.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsrådgiveren har ansatt Monica Jacobsen som senior rådgiver på transaksjonsteamet. Samtidig har leietakerrådgivningsdelen i Cushman & Wakefield ansatt Cecilie Eidslott som seniorrådgiver – head of cross border.

Monica Jacobsen kommer senest fra Colliers, og har jobbet med kjøp og salg av næringseiendom siden 2000. «I denne perioden har hun opparbeidet seg en solid portefølje med faste kunder og svært bredt nettverk. Hun har meget god kunnskap og fokusert mye på utviklings- og konverteringseiendom, leiegårdsmarkedet samt handelseiendom», opplyser CWR i en melding. Hun starter i den nye jobben den 1. februar.

– Aktivitetsnivået i avdelingen er svært høyt- I 2019 doblet vi omsetningen fra 2018 og pipeline for 2020 ser meget god ut. Vi har over lengre tid vært på utkikk etter en megler av Monicas kaliber og vi er svært fornøyde med å få henne om bord, sier leder for transaksjonsavdelingen, Marius G. Dietrichson.

For å opprettholde og styrke posisjonen i markedet for leietakerrådgivning, har CWR ansatt Cecilie Eidslott som Seniorrådgiver –  Head of cross-border. Hun vil arbeide med norske kunder, men får også et spesielt ansvar for å videreutvikle og styrke fokuset på de internasjonale kundene.

Cecilie Eidslott har lang erfaring med næringseiendom. Hun startet å jobbe med eiendom allerede i 1988 etter endt utdannelse som siviløkonom fra University of British Columbia, Vancouver. Etter dette har hun jobbet i Gjensidige NOR Næringseiendom, Posten (eiendomsdirektør), NAI First Partner (2003-2009 – megler/partner), CREX (2009-2014 – eget selskap), og Colliers (2014-2019 – direktør leietakerrådgivning).

– Vi gleder oss til at Cecilie skal bli en del av vårt team.  Hun har arbeidet lenge som leietakerrådgiver, men har i tillegg en utrolig bred og fin erfaring fra eiendomsmarkedet.  Hun har en tydelig internasjonal profil og liker å jobbe med både internasjonale og norske kunder. I tillegg er Cecilie en veldig hyggelig person som motiveres av å jobbe sammen med kolleger og kunder, noe som passer godt inn i Cushman & Wakefield Realkapital kulturen, sier leder for Leietakerrådgivning i Cushman & Wakefield Realkapital, Tor Svein Brattvåg.

Cecilie Eidslott begynner i den nye stillingen den 1. mars.