NYTT TEAM: Det nye markedsteamet til Carucel Eiendom er Ida Sofie Grimstad (tv) og Elin Schjenken Halvorsen.
NYTT TEAM: Det nye markedsteamet til Carucel Eiendom er Ida Sofie Grimstad (tv) og Elin Schjenken Halvorsen.

Carucel med ansettelser

Carucel Eiendom har ansatt Elin Schjenken Halvorsen og Ida Sofie Grimstad som henholdsvis markedsdirektør og markedsansvarlig.

Publisert Sist oppdatert

Krefting-familiens eiendomsselskap Carucel Eiendom styrker organisasjonen med to nye ansatte. Selskapet har nylig tatt over forvaltningen og sikret seg eierskap til en tredjedel av bygulvet i Bjørvika. De to nye ansatte får hovedansvar for markedsføring av all kommersiell eiendom i Barcode, Sørenga, Munch Brygge og Bispevika Nord.

Elin Schjenken Halvorsen blir markedsdirektør i Carucel Eiendom. Hun har vært markedssjef for kjøpesentrene i Skandinavia i Steen & Strøm Eiendom, og har blant annet hatt markedsansvaret for utviklingsprosjektet Økern Sentrum. Hun har også erfaring fra retail og fashion fra Voice Norge. Elin Schjenken Halvorsen har markedsutdanning fra BI/OMH i Oslo.

Ida Sofie Grimstad er ansatt som markedsansvarlig. Hun har vært partner og kreativ leder i byrået Emergence Projects i fire år og har bred erfaring fra ulike byutviklingsprosjekter. Hun er utdannet innen både design og prosjektledelse, og har de siste årene jobbet primært med kommunikasjon og konseptutvikling.

— Det er med stor entusiasme og ydmykhet vi tar fatt på arbeidet med å videreutvikle og ta ut det kommersielle potensialet i Norges mest attraktive og spennende bydel. Tror vi kan si at vi har fått den mest spennende utfordringen noen kan få i eiendomssammenheng og vi føler oss enormt privilegerte, sier det nye markedsteamet.

Se Carl Erik Krefting fortelle på Estate Play om hvordan han vil forvalte bygulvet i Bjørvika her: