SATSING Børge S. Nygårdshaug (th) og Christian Hartmann er klar for SANDS' økte satsing på eiendom.

Børge S. Nygårdshaug blir partner i SANDS

SANDS styrker eiendomsteamet ved å rekruttere Børge S. Nygårdshaug som ny partner.

Publisert

Børge S. Nygårdshaug har arbeidet med nærings- og utviklingseiendom i over 20 år, og særlig med kjøp og salg av selskaper. I perioden 2005-2015 var han partner i daværende Advokatfirma Torkildsen AS, hvor han også var Managing Partner i nær seks år. Deretter var han tre år i Føyen Torkildsen Advokatfirma og han har siden drevet egen virksomhet.

- Nygårdshaug vil styrke vår satsning mot både industrielle og finansielle aktører i eiendomsbransjen og særlig innenfor transaksjoner, M&A, finansiering og eiendomsutvikling. Han arbeider også mye med syndikatstrukturerte eiendomsprosjekter og eiendomsfond og tilrettelegging av slike, uttaler Thomas Sando, Managing Partner i SANDS.

- Vi har allerede i dag en stor og veletablert eiendomsgruppe. Med stor pågang av saker har vi søkt etter en med nettopp Børges bakgrunn. Han er et kjent navn i bransjen og med sitt sterke engasjement og spissede kompetanse kompletterer han teamet vårt. Han er en veldig god match for oss, sier Christian Hartmann, leder for eiendomsavdelingen i SANDS.

Nygårdshaug gleder seg til å ta fatt på sitt virke i SANDS. Han ser særlig frem til å ha tilgang til et solid faglig miljø.

- Jeg har over tid bistått en rekke av landets største aktører innenfor eiendom. Det å nå komme inn i et av Norges største advokatfirmaer gjør at jeg blir en del av et bredt og sterkt faglig miljø, som vil være en stor fordel for kundene jeg betjener. Det blir også gøy å være med på SANDS sin tydelige satsing mot eiendom. Målsetningen er å være en av de fremste advokatfirmaer i landet for eiendomsbransjen, og det skal vi få til. Så ser jeg også frem til å få mange nye hyggelige kolleger, sier Nygårdshaug.

Powered by Labrador CMS