SATSING Børge S. Nygårdshaug (th) og Christian Hartmann er klar for SANDS' økte satsing på eiendom.
SATSING Børge S. Nygårdshaug (th) og Christian Hartmann er klar for SANDS' økte satsing på eiendom.

Børge S. Nygårdshaug blir partner i SANDS

SANDS styrker eiendomsteamet ved å rekruttere Børge S. Nygårdshaug som ny partner.

Publisert

Børge S. Nygårdshaug har arbeidet med nærings- og utviklingseiendom i over 20 år, og særlig med kjøp og salg av selskaper. I perioden 2005-2015 var han partner i daværende Advokatfirma Torkildsen AS, hvor han også var Managing Partner i nær seks år. Deretter var han tre år i Føyen Torkildsen Advokatfirma og han har siden drevet egen virksomhet.

- Nygårdshaug vil styrke vår satsning mot både industrielle og finansielle aktører i eiendomsbransjen og særlig innenfor transaksjoner, M&A, finansiering og eiendomsutvikling. Han arbeider også mye med syndikatstrukturerte eiendomsprosjekter og eiendomsfond og tilrettelegging av slike, uttaler Thomas Sando, Managing Partner i SANDS.

- Vi har allerede i dag en stor og veletablert eiendomsgruppe. Med stor pågang av saker har vi søkt etter en med nettopp Børges bakgrunn. Han er et kjent navn i bransjen og med sitt sterke engasjement og spissede kompetanse kompletterer han teamet vårt. Han er en veldig god match for oss, sier Christian Hartmann, leder for eiendomsavdelingen i SANDS.

Nygårdshaug gleder seg til å ta fatt på sitt virke i SANDS. Han ser særlig frem til å ha tilgang til et solid faglig miljø.

- Jeg har over tid bistått en rekke av landets største aktører innenfor eiendom. Det å nå komme inn i et av Norges største advokatfirmaer gjør at jeg blir en del av et bredt og sterkt faglig miljø, som vil være en stor fordel for kundene jeg betjener. Det blir også gøy å være med på SANDS sin tydelige satsing mot eiendom. Målsetningen er å være en av de fremste advokatfirmaer i landet for eiendomsbransjen, og det skal vi få til. Så ser jeg også frem til å få mange nye hyggelige kolleger, sier Nygårdshaug.

Powered by Labrador CMS