BLIR MED VIDERE: Camilla Sevel blir med videre på den redaksjonelle satsingen.
BLIR MED VIDERE: Camilla Sevel blir med videre på den redaksjonelle satsingen.

Bonnier kjøper hele Estate Media Danmark

Bonnier News har kjøpt den resterende delen av Estate Media Danmark av Kamille Sevel.

Publisert

Nå skal partene sammen skape Nordens sterkeste medievirksomhet for eiendomsbransjen. Høsten 2020 kjøpte Bonnier News opp Estate Media AS i Norge og fikk da også Estate Medias eierandel på 66,5 prosent av Estate Media Danmark. Nå har Bonnier News også kjøpt resten av selskapet. Selger er Kamilla Sevel, som grunnla Estate Media Danmark og er sjefredaktør i selskapet. Hun vil fortsette som sjefredaktør for de redaksjonelle plattformene i Danmark.

- Det har vært en vill utvikling fra jeg startet Estate Media i Danmark til nå. Både i eiendomsbransjen og for oss som selskap. Vi skapte selskapet hjemme ved kjøkkenbordet, med mål om å lage produkter med høy kvalitet. Og det målet må man si er blitt nådd. Estate Media er i dag markedets eneste formidler av både nyheder, eksklusive magasiner, konferenser, podcast og mye annet som samler bransjen og formidler kunnskap, analyser, trender og tendenser. Det siste halvannet året har vi jobbet med å styrke posisjonene i de tre landene sammen, og med én eier kan vi sette ytterligere fart på den utviklingen, sier Kamilla Sevel.

I mars i år ble det klart at selskapene i Danmark, Sverige og Norge blir samlet i forretningsområdet Estate Media Group. Der vil også de svenske merkevarene Business Arena, Fastighetsnytt, Byggindustrin og Construction Summit inngå.

Powered by Labrador CMS