GÅR TIL BONAVA: Maria Stensby.
GÅR TIL BONAVA: Maria Stensby.

Bonava ansetter ny markedssjef

Bonava fortsetter veksten og ansetter Maria Stensby som ny markedssjef.

Publisert Sist oppdatert

Maria Stensby går fra stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef hos Røisland & Co til markedssjef i Bonava. Blant boligprosjektene som Røisland & Co solgte, er Barcode og Vannkunsten i Bjørvika, Schlägergården Hage i Lilleakerbyen, Helgerudkvartalet i Sandvika og Vulkan i Oslo.

Bonova har vokst kraftig det seneste året, med flere ansettelser både på Bergen,- og Oslo-kontoret.

– Maria er en spennende signering. Hun kjenner boligbransjen, er faglig dyktig og rett dame på rett plass hos oss. Vi gleder oss til hun ankommer Bonava-kontoret i midten av oktober, sier salgsdirektør Rita Berg Hansen.

Stensby har tidligere jobbet i JM Norge (2013-2017). Hun hadde ansvaret for markedsføringen av region Oslo sine boligprosjekter. Der jobbet hun i tverrfaglige team på kryss av fylkes- og landegrensene med både webutvikling, implementeringen av kundereisen og malverk for JMs salgsmateriell.

I Bonava får hun ansvaret med å gjøre Bonava som brand, og selskapets nye nabolag, enda mer synlig i markedet.

– Dette er en stilling jeg er veldig motivert for. Bonava har en spennende posisjon i markedet, imponerer med høy markedskunnskap og har høye ambisjoner for vekst i Norge. Jeg ser frem til å lede en voksende markedsavdeling i Bergen og Oslo mot nye milepæler, sier Stensby.

Powered by Labrador CMS