Bolig:

PRISKUTT PÅ 15 MILLIONER: Denne eiendommen i Bærum ble først lagt ut for 45 millioner kroner, men salget har latt vente på seg. Nå er prisen kuttet kraftig. Foto: Nordvik Bygdøy Allé
PRISKUTT PÅ 15 MILLIONER: Denne eiendommen i Bærum ble først lagt ut for 45 millioner kroner, men salget har latt vente på seg. Nå er prisen kuttet kraftig. Foto: Nordvik Bygdøy Allé

Boligmarkedet: Selger med tap i Bærum

Opprinnelig var denne nyoppussede villaen priset til 45 millioner. Nå er prisantydningen 29,5 millioner kroner.

Publisert

I mars i år kom denne eiendommen på Stabekk til salgs, med en prisantydning på 45 millioner kroner. I henhold til prospektet var boligen før dette rehabilitert i sin helhet, til høy standard og med flotte materialvalg. 

Eiendommen har utsikt til både Oslofjorden, Nesodden og Asker.

Selger er møbel-gründer Stian Berg, tidligere kjent for å ha solgt Bohus-varehus til Skeidar med solid gevinst. Han har også stått bak møbelkjedene Hilmers Hus, Room og Habitat.

Eiendommen i Utsiktsveien er på over 3,2 mål og Stian Berg har forsøkt å få godkjent deling av tomten med henblikk på fortetting. Kommunen har sagt nei, og Statsforvalteren har senere stadfestet kommunens vedtak.

Kjøpte for 30 millioner kroner

Berg kjøpte eiendommen av Carnegie-sjef Christian Begby for 30 millioner kroner. Etter det har Berg lagt ned betydelige midler i oppgradering og rehabilitering. Gitt at eiendommen selges for dagens prisantydning på 29,5 millioner kroner, ligger det dermed an til et solid tap for dagens eier.

Da boligen først ble lagt ut for salg, var det den nest dyreste eiendommen på markedet i Bærum, kun slått av Caroline Borgersens eiendom i Lilløyveien på Lagåsen med en prisantydning på 75 millioner kroner. 

Borgersen har heller ikke fått noen kjøpere på kroken, og også her har det skjedd priskutt: Eiendommen i Lilleøyveien er nå priset til 67 millioner kroner, en nedjustering på åtte millioner kroner.

Powered by Labrador CMS