NESTEN TILBAKE TIL NORMALEN: Knut Holte kan melde om god interesse for prosjektene i regi av Scandinavian Property Group. – Vi har solgt godt denne uken, sier han.
NESTEN TILBAKE TIL NORMALEN: Knut Holte kan melde om god interesse for prosjektene i regi av Scandinavian Property Group. – Vi har solgt godt denne uken, sier han.

– Markedet har kommet raskere tilbake enn vi trodde (+)

- Først var det stille, men nå har aktiviteten tatt seg opp, sier SPG-sjef Knut Holte.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsutvikleren Scandinavian Property Group (SPG) har flere større og mindre boligprosjekter under arbeid, både i Norge og i Sverige. Som alle andre gjorde han seg sine betraktninger da koronapandemien slo inn for fullt, men han ser lyst på tiden fremover.

Har solgt bra i det siste– Jeg ser lyst på fremtiden, og det er først og fremst fordi vi har langsiktige prosjekter. Mange av disse er ikke salgsklare før om seks måneder, noen ligger ett til to år frem i tid. Jeg legger til grunn at mye har roet seg innen den tid, sier han.

– Dernest ser vi allerede nå at aktiviteten har tatt seg opp. I begynnelsen av pandemien var det ikke mange mennesker på visninger, det var veldig stille. Men nå er situasjonen helt annerledes. Nå er det bra trykk under visninger. Vi har solgt flere leiligheter denne uken, både i Norge og Sverige, sier Holte.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.