TO BAKLENGSMÅL: To rettsinstanser slår fast at kjøper ikke har krav på erstatning, selv om det ble  konstatert fukt i garasjeanlegget i dette boligkomplekset på Nordstrand.
TO BAKLENGSMÅL: To rettsinstanser slår fast at kjøper ikke har krav på erstatning, selv om det ble konstatert fukt i garasjeanlegget i dette boligkomplekset på Nordstrand.

Krevde millionerstatning for våt p-plass (+)

Må i stedet ut med store beløp etter å ha gått på tap i to rettsrunder.

Publisert Sist oppdatert

I 2014 ferdigstilte Lille Oslo Eiendom AS et boligprosjekt i Munkerudveien på Nordstrand i Oslo, bestående av til sammen fem eneboliger med tilhørende underjordisk garasjeanlegg.

Gjennomføringen av prosjektet gikk stort sett etter planen, med unntak av naboprotest som gikk helt til Fylkesmannen. Bakgrunnen var at naboen mente prosjektet ble for stort og omfattende, og at det ville endre strøkets karakter. Fylkesmannen tok ikke klagen til følge, og byggingen gikk i gang med ferdigstillelse og utstedelse av ferdigattest i september 2014.

LES OGSÅ: Lille Oslo Eiendom doblet resultatet – og jakter flere eiendommer (+)

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.