Karriere:

BÆREKRAFT, FJELL OG NATUR: Mathilde Rundhaug mener stillingen gir den ultimate kombinasjon av hennes engasjement for bærekraft og personlige interesser for fjell og natur.
BÆREKRAFT, FJELL OG NATUR: Mathilde Rundhaug mener stillingen gir den ultimate kombinasjon av hennes engasjement for bærekraft og personlige interesser for fjell og natur.

Blir bærekraftsansvarlig i Fredensborg Fritid

Mathilde Rundhaug er ansatt i den nyopprettede stillingen som bærekraftsansvarlig i Fredensborg Fritid.

Publisert Sist oppdatert

– Med Mathilde på laget kan vi jobbe enda mer offensivt og målrettet med å skape bærekraftige fritidsopplevelser på våre destinasjoner og vi er veldig glade for å ønske henne velkommen til oss, sier Håkon Arnstorp, daglig leder i Fredensborg Fritid.

Mathilde Rundhaug kommer fra stillingen som konsulent innen bærekraft og IT i KPMG og vil lede bærekraftarbeidet fremover i Fredensborg Fritid. Selskapet mener bærekraft står helt sentralt i enhver vellykket destinasjonsutvikling.

– Bærekraft er helt sentralt i alt vi gjør og blir viktigere og viktigere i tiden fremover. Skal vi lykkes i våre prosjekter må vi fullt ut benytte dagens løsninger, samt tørre å være i forkant av morgendagens løsninger, fortsetter Arnstorp.

Fredensborg Fritid ser på bærekraft i bredt perspektiv hvor blant annet materialbruk, minimering av naturinngrep, lokale innkjøp, energieffektivitet og grønn mobilitet står sentralt.

– Vi må sammen motivere alle ledd i verdikjeden til å sette høye ambisjoner og standarder når det kommer til bærekraft, samt forstå at økonomi alene ikke kan være det avgjørende kriteriet for valgene som tas. En helhetlig tilnærming vil på lengre sikt lønne seg, sier Mathilde Rundhaug.

For Fredensborg Fritid innebærer dette blant annet å integrere bærekraft som en del av selskapets overordnete strategi.

– Stillingen gir den ultimate kombinasjon av mitt engasjement for bærekraft og mine personlige interesser for fjell og natur. Jeg er av den oppfatning at mennesker som får mulighet til å utfolde seg på fritiden, lever et lykkeligere liv, sier Rundhaug.

Powered by Labrador CMS