Transaksjon:

PROSESS: CEO Liv Malvik i KMC Properties er i prosess med å sikre seg eiendommer for 220-230 millioner kroner.

Kjøper i Fredrikstad for 52 mill.

KMC Properties har kjøpt en eiendom i Fredrikstad. Samtidig glapp et kjøp i Danmark.

Publisert Sist oppdatert

Det er i en børsmelding mandag morgen at KMC Properties kommer med en oppdatering på transaksjoner og leieforhold. Selskapet skulle opprinnelig kjøpe Engvej 13 ApS fra Limo Labels A/S i Danmark, men nå er det klart at dealen ikke blir noe av. «Som kommunisert, var det vilkår for avtalen, og partene har ikke klart å bli enige om å nå en endelig avtale», skriver det børsnoterte eiendomsselskapet i meldingen.

Men i Fredrikstad har KMC Properties landet en transaksjon verdt 52 millioner kroner. Selskapet kjøper Kampenveien 5A AS for 52 millioner kroner. Det gir en yield på 7,5 prosent. Eiendommen har en trippel net barehouse leiekontrakt på 12 år med Biobe. Selger av eiendommen er BE Form Holding, som eier Biobe. BE Form Holding eies av Bewi Invest, som er den største eieren i KMC Properties.

KMC Properties melder samtidig at selskapet er i prosess med å kjøpe eiendommer verdt 220 til 230 millioner kroner, som vil innebære en yield på 7,7 prosent.

KMC Properties har også signert en leieavtale med First Seafood AS for produksjonslokaler i Kongsvinger. Avtalen er en trippel net barehouse leieavtale med en initiell leiekontrakt på ti år og opsjon på to ganger fem års forlengelser. Årlig leieinntekter blir på 2,8 millioner kroner fra første januar 2022.

Powered by Labrador CMS