SENTRAL: Adm. direktør i Oslo Airport City, Thor Thoeneie, er rådgiver for konferansen STRØK.
SENTRAL: Adm. direktør i Oslo Airport City, Thor Thoeneie, er rådgiver for konferansen STRØK.

Arrangerer ny byutviklingskonferanse i Tønsberg

Tenden Advokatfirma, EY, Nordea, Lemon og Tønsberg Næringsforening skal arrangere en ny byutviklingskongeranse i Tønsberg.

Den nye konferansen har fått navnet STRØK og arrangeres på Støperiet Scene i Tønsberg den 23 mars i år. Konferansen skal belyse hvordan regionbyene rundt Oslo kan bidra til bærekraftig by- og stedsutvikling på Østlandet. Arrangørene har fått med seg Thor Thoeneie som rådgiver for konferansen. Han er adm. direktør i Oslo Airport City og har tidligere vært sentral i utviklingen av Barcode i Bjørvika.

På scenen står blant andre Erling Fossen fra Oslo Metropolitan Arena, toppsjef Jon-Erik Lunøe i Bane Nor Eiendom, partner Gudmund Stokke i arkitektfirmaet Nordic, Marit Jensen og Andreas Kildal Forseth i Stor-Oslo Eiendom og en rekke andre aktører innen eiendom, arkitektur, politikk og byutvikling.

– Arrangørene har satt sammen et svært spennende program, med foredrag fra en rekke viktige aktører som vil påvirke den fremtidige utviklingen av regionen og byene rundt Oslo. Dette vil være en naturlig møteplass for alle som er opptatt av by- og stedsutvikling, sier Thoeneie.

Konferansier er Julie Sjøwall Oftedal, partner i A-lab arkitekter. Hun deltar også selv med et foredrag om «Demokratisk havnefrontutvikling».

Powered by Labrador CMS