NYTT: Anthon B Nilsen Eiendom skifter navn. Rådhusgata 27 i Oslo er en av eiendommene i porteføljen.
NYTT: Anthon B Nilsen Eiendom skifter navn. Rådhusgata 27 i Oslo er en av eiendommene i porteføljen.

Anthon B Nilsen Eiendom skifter navn

Anthon B Nilsen Eiendom er historie, nå heter selskapet Anthon Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

De seneste 20 årene har Anthon B Nilsen utviklet en eiendomsvirksomhet med solid fotfeste innenfor utvikling og forvaltning av næringseiendom i Stor-Oslo regionen. Eiendomsvirksomheten, organisert og drevet i Anthon B Nilsen Eiendom, har vært ett av to hovedsatsingsområder i investeringsselskapet Anthon B Nilsen ifølge en pressemelding.

I 2020 ble det tatt flere grep for å styrke eiendomsvirksomheten. Ett av dem var et ønske om å få inn en sterk medeier. Det resulterte i at 50 prosent av aksjene i Anthon B Nilsen Eiendom på slutten av året ble solgt til det svenske, børsnoterte selskapet Fastighets AB Balder.

- Balder er en av de ledende aktørene i det nordiske eiendomsmarkedet. På bare 15 år har selskapet bygget en eiendomsportefølje med en samlet verdi på rundt 165 milliarder kroner – med solide posisjoner i markedet for utleieboliger, hoteller og også kontor- og industrieiendommer i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Denne kompetansen – og Balders sterke finansielle muskler – gir det felleseide eiendomsselskapet i Norge ny kraft til å konkurrere om flere store og krevende prosjekter i både etablerte og nye segmenter, heter det.

For å rendyrke identiteten som eiendomsselskap har de to eierne besluttet å endre navnet på selskapet.

Powered by Labrador CMS