– Lasses virksomhet skal bestå

Publisert Sist oppdatert

– Lasses ønske hadde vært at vi skulle føre hans virksomhet videre. Og slik blir det, sier Sidsel Damsund, enken etter eiendomsinvestoren Lasse Damsund. Han døde 7. august etter et meget kort sykdomsleie. Han ble 54 år.

 

Betydelig

Lasse Damsund startet med kjøp og salg av eiendommer tidlig på 1990-tallet, senere sammen med Edgar Haugen jr. Parhestene ble en av Oslos største private eiendomsbesittere, før Damsund solgte sin del i virksomheten til Haugen i 2005. Frem til han brått døde, opparbeidet han seg en betydelig portefølje av eiendommer, både bygårder, leiligheter og næringseiendommer.

 

Bruker rådgivere

– Jeg har ikke den eksakte oversikten over den totale porteføljen her jeg sitter nå, men det er mange eiendommer. Jeg har selvfølgelig ikke den detaljkunnskapen som Lasse hadde, men jeg og mine barn arbeider aktivt for å få oversikt. Dette blir gjort i samarbeid med advokater og rådgivere som Lasse stolte på, sier Sidsel Damsund. Ekteparet har tre barn i alderen 20, 25 og 28 år. Sønnen Ole-Jacob(25) arbeidet hos faren.

 

Betydelig oppmøte

Damsund ble bisatt 14. august fra Haslum Krematorium. I tillegg til slektninger, var et stort antall venner og bekjente fra eiendomsbransjen møtt opp, for å følge Damsund på hans siste reise. Oppmøtet var så stort at de fleste ikke en gang fikk plass innenfor dørene i kapellet.

 

Pågående

– Det er veldig mange som er interessert i å vite hva som skjer videre med virksomheten som Lasse bygget opp. Noen er mer interessert enn andre, og vi hadde konkrete henvendelser om eiendommer samme dag som bisettelsen foregikk. Det har vært veldig mange som har vært hjelpsomme etter at Lasse døde, og det er vi takknemlig for. Men vi kan styre vår begeistring for enkeltes iver når det gjelder eiendommene til Lasse, sier Sidsel Damsund.

 

– Skal ikke selge

– Vi regner med at det kommer like mange henvendelser i tiden som kommer, og til disse har vi følgende beskjed: Det skjer ikke noe ennå. Vi har ikke noen planer om å selge eiendommer. Lasses virksomhet skal bestå og firmaet skal gå videre, sier Sidsel Damsund til Estate Nyheter.

 

 

Powered by Labrador CMS