Teamet i WPS LOKAL ANALYSESATSING: Næringsmegling vil styrke seg med en analytiker/verdivurderer.

Vil analysere Bergen-markedet fra Bergen

WPS Næringsmegling skal satse på analyse og vil ansette en egen eiendomsanalytiker.

Publisert Sist oppdatert

Dermed etablerer selskapet Bergens første miljø for analyse av det regionale næringseiendomsmarkedet.

– Bergen analyseres i dag fra Oslo. Vi tror imidlertid at det å ha en egen analyseavdeling, tett på det lokale markedet, vil gi bedre og mer presise analyser, sier daglig leder i WPS Næringsmegling, Lars Erik Wirsching til Estate Vest.

Etter flere år i DNB Næringsmegling tok han med seg sin kollega John Kenneth Porten for å etablere WPS Næringsmegling for ca. ett år siden. Meglerfirmaet er nå seks ansatte, og Wirsching vil ha en ny kollega som kan jobbe som kombinert analytiker og verdivurderer.

– Det er på høy tid at bergensmarkedet blir analysert fra Bergen. For oss som rådgiver er dette viktig, da vi lever av de rådene vi gir. Det å ha en egen ressurs om har hovedfokus på innhenting og analysering av markedsdata, skal bidra til at rådene vi gir blir enda bedre og mer fundamenterte, sier Wirsching.

Den nye analytikeren til WPS Næringsmegling må ha høyere økonomisk utdannelse, være strukturert, analytisk og nøyaktig.

– Vi håper selvfølgelig at den rette kandidaten også vil være med å bidra til at vi styrker vår posisjon. Vi skal være det ledende meglerhuset i Bergen, og da må vi også ta ansvar for å utvikle gode analyser av vårt eget marked, sier Wirsching.

Powered by Labrador CMS