Aktuelt

Byutviklingsfokus for de unge

Ung i Næringseiendom hadde fokus på byutvikling da de tok med nesten 100 medlemmer på mini-studietur til Porsgrunn.

PORSGRUNN: Ung i Næringseiendom og R8 hadde fokus på byutvikling på gårsdagens mini-studietur.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det var sammen med R8 at Ung i Næringseiendom arrangerte mini-studieturen. Nesten 100 unge eiendomsfolk ble med, og fikk også teste en natt i det nyåpnede Comfort Hotel Porsgrunn.

Ung i Næringseiendom-medlem Emil Eriksrød har grunnlagt R8 Group. Han fortalte om hvordan R8 har jobbet med Arkaden i Skien, et kjøpesenter midt i sentrum som slet med hard konkurranse fra kjøpesentre utenfor sentrum. Han er opptatt å sørge for at folk får lyst til å bruke byen. Han trakk frem R8s arbeid i Kammerherreløkka, rett ved siden av togstasjonen, som et eksempel på hvordan man har tenkt helhetlig rundt det å skape møteplasser for reisende. Det nye hotellet Comfort Hotel Porsgrunn ligger også i området. Rett ved siden av hotellet er det både spisesteder og et kontorhotell.

Teo K. Luisa, administrerende direktør i Comfort Hotel Porsgrunn la vekt på hvordan infrastruktur, beliggenhet og muligheten for et nytt konsept har gjort beliggenheten til et naturlig sted å satse.

Ung i Næringseiendom-medlem Emilie Stordalen holdt et foredrag om hvor viktig bærekraftig hotelldrift er for verdien på eiendommene. Hun fortalte også om hvordan nye trender endrer bransjen og presenterte eBerry og Fubiz, som står for den teknologiske utviklingen i Choice-konsernet.

Etter foredragene og omvisning på hotellet, fikk medlemmene teste nyåpnede Burglar rett over gaten, omtalt som «et eksempel på hvordan hotellet skaper synergier med byen rundt».

Ukens profil: Fikk sluttpakke – havnet i eiendom (+)
Karriere
Nå skal milliardprosjektet bygges
Utvikling
Solgte til Bergesen-familien (+)
Transaksjoner
Skeptisk til Tollefsen-prosjekt (+)
Bolig
Ny sjef hos Enerhaugen
Karriere
Les Estate Magasin digitalt Bli PLUSS-abonnent her!
– Vi skal ikke selge mer, snarere tvert imot (+)
Analyse
Utstillingsplassen Eiendom sikter mot rekordresultat i år (+)
Analyse
Markedsplassen fra A til Å innen ombruk
Play
Startskuddet har gått for den nye bydelen (+)
Bolig