FORNØYD: Leder for Eiendom i Storebrand Asset Management Truls Nergaard er fornøyd med å ha hentet inn Dag Tønder som ny forvaltningsdirektør.

Storebrand henter fra Hemfosa

Storebrand Asset Management Eiendom har ansatt Dag Tønder som ny forvaltningsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Dag Tønder kommer fra stillingen som eiendomssjef i Hemfosa Samfunnsbygg AS, hvor han har hatt det operative ansvaret for hele eiendomsporteføljen under oppbygningsfasen i Norge.

Dag Tønder.

– Tiden i Hemfosa har vært utrolig spennende og morsom, vi har fått til mye på kort tid, sier Tønder. Storebrand Asset Management Eiendom har en av de fineste eiendomsporteføljene i bransjen. Da jeg fikk tilbudet om å styre forvaltningen av denne sammen med resten av organisasjonen var det vanskelig å si nei, sier Tønder.

Han har tidligere vært megler og forvalter, i blant annet Eiendomshuset Malling & Co og Forvaltningscompagniet.

— Vi ser frem til å få en forvaltningsdirektør med så bred og dyp erfaring som Dag har med på laget, vi har store forventinger til ham og gleder oss til han begynner. Vi går spennende tider i møte med en stadig voksende portefølje som krever både innovasjonsvilje og evne i en bransje som er i rivende utvikling – vi skal møte både leietagernes fremtidige krav, og vi skal utnytte de teknologiske muligheter vi har, sier leder for Eiendom i Storebrand Asset Management Truls Nergaard.

– Vi ønsker Dag lykke til med nye spennende utfordringer. Dag har vært en viktig del av vårt team både menneskelig og faglig. Hemfosa Norge har bygd opp en eiendomdomsportefølje på over 300.00 kvm over relativt kort tid og Dag har vært en viktig bidragsyter. Han vil bli savnet som en god og dyktig kollega. Vi er i gang med prosessen med å finne hans erstatter, og alle våre leietakere er godt ivaretatt sier daglig leder Simon Ottersland i Hemfosa.

Powered by Labrador CMS