NY I SPG: Eskild Skåttun.

Nye medarbeidere i SPG

Scandinavian Property Group med to nyansettelser.

Publisert Sist oppdatert

– SPG har i dag ca. 4000 boliger under utvikling i Norge og Sverige, og vi er i prosess med å kjøpe ytterligere tomter i Stor-Oslo/Stockholm. Vår prosjektportefølje er i sterk vekst, og vi har derfor besluttet å ansette to nye medarbeidere, sier Managing Partner Knut Holte i SPG.

Eskild Skåttun er ansatt som Associate Development i Oslo, og skal bistå i utvikling og prosjektgjennomføring. Han har en mastergrad i eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås. Han kommer fra Multiconsult AS hvor han har jobbet som ansvarlig søker og med myndighetsrådgivning. Skåttun starter hos SG i august 2019.

NY I SPG: Erik Körner.

Erik Körner er ansatt som Associate på Investment & Asset management-teamet i Stockholm. Han blir ferdig med sin mastergrad innenfor Real Estate Finance fra Kungliga Tekniska Högskolan sommeren 2019. Han har erfaring fra Catella Corporate Finance, samt Skanska Commercial Development. Körner startet hos SPG i mars 2019.

LES OGSÅ: Skanska Eiendomsutvikling henter fra Sem & Johnsen

SPG ble etablert i 2004 og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet arbeidet innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet; helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor.

Siden etableringen i 2004 har SPG gjennomført eiendomstransaksjoner for over 60 milliarder kroner.

LES OGSÅ: DLA Piper henter profilerte eiendomsadvokater fra Selmer og Wikborg

Powered by Labrador CMS