Det planlagte kontorbygget Oslo K, sett fra torget i Kværnerbyen. Ill.: OBOS

– Navnet var litt snevert

OBOS Forretningsbygg skifter navn til OBOS Eiendom. Det gamle navnet var for snevert i forhold til den byutviklingen selskapet gjør, mener direktør Nils Morten Bøhler.

Publisert Sist oppdatert

Konserndirektør Nils Morten Bøhler mener det nye navnet skal si noe om at ambisjonene er større enn å bare drive med forretningsbygg.

Nils Morten Bøhler, OBOS Eiendom

– OBOS Forretningsbygg var nok et godt navn da vi startet opp i 1952, men nå vil vi være en aktør som driver med byutvikling og som har et bredere perspektiv. Vi bygger både hotell, kontorbygg, kjøpesentre og logistikkbygg. Vi er i hele kjeden, og det er bakgrunnen for at vi bytter navn fra det mer snevre navnet OBOS Forretningsbygg til OBOS Eiendom.

OBOS Eiendom forvalter eiendommer verdt rundt 16 milliarder kroner. Ifølge Bøhler er målet å fortsette å bygge opp en sterk merkevare i eiendomsbransjen, og sikre en sterkere vekst i tiden fremover. Selskapet vil investere ca. 1 milliard kroner i året i nye næringsprosjekter.

– Hovedfokus de neste årene er utviklingen av Ulven og Construction City, ferdigstillelse av Kværnerbyen med prosjektet Oslo K og Turbinveien 2-4 samt utvikling av Holmlia Senter som et levende samlingspunkt for bydelen, sier Bøhler.

Se også OBOS’ planer for Construction City på Estate Play:

Powered by Labrador CMS