Fra venstre daglig leder i Aktiv mot kreft Helle Aanesen, administrerende direktør i Norsk Eiendom Thor Olaf Askjer og partner i Føyen Torkildsen Jacob Solheim. Foto: Naomi Ichihara Røkkum, Norsk Eiendom.

Norsk Eiendom med skiskyting mot kreft

Norsk Eiendom vil ha fokus på kreftsaken og fysisk aktivitet. Nå inviterer de eiendomsbransjen til Skiskyting mot kreft.

Publisert Sist oppdatert

Når Norsk Eiendom profilerer seg, så handler det som regel om rammebetingelsene til eiendomsbransjen eller andre faglige spørsmål. Men nå forsøker bransjeorganisasjonen seg på nye områder. Sammen med Føyen Torkildsen vil Norsk Eiendom invitere eiendomsbransjen til «Åpent eiendomsmesterskap i skiskyting» den fjerde mars. Inntektene fra arrangementet skal gå til Aktiv mot kreft.

– Det er verdifullt at vi kan kombinere to gode formål på denne måten. Aktiv mot kreft gjør et viktig arbeid med å få fysisk aktivitet som en del av kreftbehandlingen. I tillegg får vi som bransje et hyggelig treffpunkt gjennom skiskyting, sier administrerende direktør i Norsk Eiendom Thor Olaf Askjer.

Han presiserer at det ikke er nødvendig med forkunnskaper.

– Vi etablerer treningssentre på kreftsykehus, utdanner AKTIVinstruktører og støtter forskning på effekten av fysisk aktivitet og kreft. Bidraget fra arrangementet vil være viktig for vårt arbeid, sier daglig leder i Aktiv mot kreft Helle Aanesen.

– Vi har hatt et langt samarbeid og hatt aktiviteter for våre ansatte med Aktiv mot kreft. Nå ønsket vi å løfte det til et større eiendomsmesterskap, forteller Solheim, som håper mange vil delta og bidra til Aktiv mot kreft.

Powered by Labrador CMS