Aktuelt

Høyest belegg i Oslo

Citybox oppnådde et belegg på 90,2 prosent i Oslo og er dermed hotellvinneren i 2018 målt etter belegg.

Martin Smith-Sivertsen, styreleder i Citybox AS, foran hotellet i Kvadraturen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er statistikk fra Benchmak Alliance som viser at lavprishotellkjeden Citybox knuser alle konkurrentene når det gjelder belegg. Benchmark Alliance har målt 70 overnattingssteder. I 2017 var det gjennomsnittlige belegget på 71,6 prosent. Tallene for 2018 er ikke offentliggjort ennå, men det er ikke store variasjoner i gjennomsnittlig belegg fra år til år. Citybox hadde et belegg på hele 90,2 prosent i Oslo i 2018. Hotelloperatøren har et hotell i Prinsens gate 6 i Kvadraturen og utvider med nabobygget i Tollbugata 7 fra sommeren 2019.

– Vi er veldig stolte over å ha det høyeste belegget av alle hotellene i Oslo. Siden oppstarten i Oslo i 2013 har vi hvert år ligget mellom 80-90 prosent. I fjor var vi helt i øvre del av 80-tallet, så det er med stor glede at vi ser at vi har klart å krype over den magiske grensen på 90 prosent. Vi oppnår også vesentlig høyere belegg enn våre nærmeste konkurrenter i Oslo sentrum. Dette viser at kundene etterspør konseptet vårt, enkle og moderne hotell med lave priser og sentral beliggenhet, sier Eivind Hjulstad, daglig leder i Citybox AS.

Hotellet åpnet dørene i Skippergata 19 i 2013. Da var det 115 rom. I 2015 ble hotellet utvidet med 101 rom i nabogården, Prinsensgate 6. I løpet av sommeren i år skal det tredje nabobygget i Tollbugata 7 bygges om til Citybox-hotell.

– I fjor signerte vi leiekontrakt for utvidelse av hotellet i nabogården i Tollbugata 7, også dette med IK Gruppen AS som huseier. Bygget var tidligere i bruk som kontor og bygges nå om til 125 nye hotellrom. Prosjektet ferdigstilles til sommeren og hotellet vil da bestå av 341 rom, noe som gjør det til det 5. største hotellet i Oslo sentrum, sier Martin Smith-Sivertsen, styreleder i Citybox AS.

Citybox har i dag hoteller i Oslo og Bergen sentrum. Selskapet har også hoteller under bygging på Danmarksplass i Bergen og i Tallinn. De åpner begge i løpet av 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gikk på en smell etter sprengningsarbeider hos naboen
Juss
Skal behandle sak om badetomten på Stovner
Utvikling
UNION henter fra Akershus Eiendom
Karriere
Selskapet bak MESH henter 40 mill
Tech
Her skal Fredensborg bygge boliger og næring
Bolig
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Colliers ansetter i retailavdelingen
Karriere
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Foreslår mange hundre nye boliger på elvebredden (+)
Bolig
Selvaag Eiendom kjøper på Tjuvholmen
Transaksjoner