Innhold fra Estate Kunnskap

Utenlandske aktører jakter norsk eiendom

–I en usikker verden søker internasjonale investorer sikre farvann, som tilbyr vekst og stabilitet. Få farvann er sikrere enn de norske.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

–Vi lever i interessante tider. Brexit og Trump bidrar til mindre stabilitet, rentene går opp og det er sannsynligvis mer kapital interessert i næringseiendom enn noen gang. Internasjonale investorer søker trygge farvann i slike tider. Norge er ett av verdens rikeste land, har politisk stabilitet, en voksende befolkning, ingen statsgjeld og den største sparebøssa i verden, ifølge Nick Laird, partner i Anvil AS. Under Eiendomsdagene 2019, som foregår 17.-18. januar leder han debatten om internasjonale investeringer i dagens norske eiendomsmarked.

Hva forventer vi i 2019?
Laird har med seg en gruppe topp kvalifiserte internasjonale investorer som skal kjøre debatt med et internasjonalt perspektiv på vellykket investering i Norge. Hvilke segmenter vil være interessante? Hvilke kulturelle utfordringer representerer norske miljøer? Norsk eiendom vil bli diskutert i en europeisk kontekst, og panelet vil i tillegg diskutere trendenes betydning og hva vi kan forvente i bransjen vår i 2019.

Investorer i eliteklassen
Panelet er et superteam: Anne Jan Jaeger er direktør med ansvar for nordiske investeringer i Tristan Capital Partners, et europeisk fond som har gjort flere investeringer i Norge de siste 3 årene. Anuj Mittal er Co-Head for European Real Estate i Angelo Gordon, en betydelig New York-basert investor, som har satset på det norske retailmarkedet. Ed Williams er Managing Partner med ansvar for Sverige og Norge i CapMan, en nordisk investor med kontor i Oslo.

WeWork utfyller panelet
Den unike kunnskapen til de 3 i panelet blir forsterket med Ronen Journo, SVP of Enterprise and Workplace Strategy i WeWork når de skal diskutere og gi tips om hvordan de oppfatter WeWork og andre disruptive deltakeres virksomhet i bransjen. Gjør klar for en superaktuell debatt med utenlandske investorer i fokus på Eiendomsdagene 17.-18. januar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gikk på en smell etter sprengningsarbeider hos naboen
Juss
Skal behandle sak om badetomten på Stovner
Utvikling
UNION henter fra Akershus Eiendom
Karriere
Selskapet bak MESH henter 40 mill
Tech
Her skal Fredensborg bygge boliger og næring
Bolig
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Colliers ansetter i retailavdelingen
Karriere
Bygger for 232 millioner kroner i Oslo øst
Aktuelt
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Foreslår mange hundre nye boliger på elvebredden (+)
Bolig