Aktuelt

Stor hotellsatsing

The Property Group og Scandinavian Property Group skal bygge et hotell på 260 rom i Sandnes sentrum.

Det nye hotellet i Øglændkvartalet vil bli bygd samtidig med boligene i byggetrinn 2.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er i det andre trinnet av boligprosjektet Øglændkvartalet i Langgata i Sandnes sentrum at The Property Group (TPG) og Scandinavian Property Group (SPG) har gått sammen om et nytt storhotell. Hotellet får 260 rom fordelt på 9500 kvadratmeter, og den totale kostnadsrammen er 300 millioner kroner.

First Hotels-selskapet Tribe Hotel Management Norge har signert avtale om operatørskap for hotellet. Det nye hotellet vil stå ferdig årsskiftet 2020/2021. Leieavtalen er på 20 år.

Både TPG og SPG er opptatt av å skape et attraktivt kvartal i Sandnes sentrum.

– Vi har siden 2016 jobbet målbevisst og strategisk for å styrke Sandnes Sentrum som destinasjon både for reisende og lokalbefolkningen. Vi er derfor svært tilfreds med å signere en solid leieavtale med en av de store hotelloperatørene i Norden, og kanskje den største leieavtalen i Sandnes Sentrum sin historie» sier Kjetil Andersen, daglig leder og partner i TPG.

– Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss en spennende aktør i hotellbransjen til vårt kvartal i Langgt. Vi samarbeider godt med politikere og administrasjon i Sandnes, og vi ser frem til å skape et helt nytt kvartal i Sandnes sentrum. Våre bygninger vil bestå av attraktive leiligheter, nye serverings og handels lokaler, kombinert med et moderne sentrumshotell, sier Adm. Direktør i SPG, Knut Holte.

Eier av First Hotels, Asmund Haare, er fornøyd med å kunne åpne et hotell i Sandnes sentrum.

– Sandnes er i spennende utvikling med stort fokus på idrett, turisme og forretningsvirksomhet. Og selv om byen er blant Norges største, så viser ikke dette igjen på hotelltilbudet. Sammen med TPG og SPG ønsker vi at First Hotel Sandnes skal heve hotellkvaliteten i byen vesentlig samt ta en ledende posisjon i markedet. Hotellet har fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Sandnes, rett ved togstasjonen og med utsikt over byen og fjorden, sier Haare

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Se alle Pluss-saker
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig
Påbygg kan gi 40 nye leiligheter på vestkanten (+)
Bolig
Ny dom om strandeiers utfyllingsrett
Juss
Lillebroren er som et fluepapir
Bolig