Det nye hotellet i Øglændkvartalet vil bli bygd samtidig med boligene i byggetrinn 2.

Stor hotellsatsing

The Property Group og Scandinavian Property Group skal bygge et hotell på 260 rom i Sandnes sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Det er i det andre trinnet av boligprosjektet Øglændkvartalet i Langgata i Sandnes sentrum at The Property Group (TPG) og Scandinavian Property Group (SPG) har gått sammen om et nytt storhotell. Hotellet får 260 rom fordelt på 9500 kvadratmeter, og den totale kostnadsrammen er 300 millioner kroner.

First Hotels-selskapet Tribe Hotel Management Norge har signert avtale om operatørskap for hotellet. Det nye hotellet vil stå ferdig årsskiftet 2020/2021. Leieavtalen er på 20 år.

Både TPG og SPG er opptatt av å skape et attraktivt kvartal i Sandnes sentrum.

– Vi har siden 2016 jobbet målbevisst og strategisk for å styrke Sandnes Sentrum som destinasjon både for reisende og lokalbefolkningen. Vi er derfor svært tilfreds med å signere en solid leieavtale med en av de store hotelloperatørene i Norden, og kanskje den største leieavtalen i Sandnes Sentrum sin historie» sier Kjetil Andersen, daglig leder og partner i TPG.

– Vi er veldig fornøyd med å ha sikret oss en spennende aktør i hotellbransjen til vårt kvartal i Langgt. Vi samarbeider godt med politikere og administrasjon i Sandnes, og vi ser frem til å skape et helt nytt kvartal i Sandnes sentrum. Våre bygninger vil bestå av attraktive leiligheter, nye serverings og handels lokaler, kombinert med et moderne sentrumshotell, sier Adm. Direktør i SPG, Knut Holte.

Eier av First Hotels, Asmund Haare, er fornøyd med å kunne åpne et hotell i Sandnes sentrum.

– Sandnes er i spennende utvikling med stort fokus på idrett, turisme og forretningsvirksomhet. Og selv om byen er blant Norges største, så viser ikke dette igjen på hotelltilbudet. Sammen med TPG og SPG ønsker vi at First Hotel Sandnes skal heve hotellkvaliteten i byen vesentlig samt ta en ledende posisjon i markedet. Hotellet har fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Sandnes, rett ved togstasjonen og med utsikt over byen og fjorden, sier Haare

Powered by Labrador CMS