INNLANDSMEGLERE: F.v. Anne Ørslien, Jonas Karlsen og Ingar Finstuen.

Starter opp Innlandet Næringsmegling AS

Jonas Karlsen, Ingar Finstuen og Anne Ørslien har sammen stiftet selskapet Innlandet Næringsmegling AS. Selskapet har konsesjon fra Finanstilsynet for eiendomsmegling og skal fokusere på salg og utleie av næringseiendommer på Innlandet.

Publisert Sist oppdatert

– Målsetningen er å skape en solid og lønnsom arbeidsplass på Innlandet, sier daglig leder Jonas Karlsen.

De tre eierne, som også er de tre ansatte i selskapet, har lang fartstid i eiendomsbransjen. Både Jonas Karlsen og Ingar Finstuen har over 15 års erfaring fra megling av næringseiendom, mens Anne Ørslien jobbet som boligmegler på Lillehammer en rekke år.

Les også: Mustad Eiendom søker etter ny sjef

Da DNB Næringsmegling AS etablerte seg på Innlandet i 2011 ble Jonas Karlsen og Ingar Finstuen ansatt, og fra 2012 har de tre drevet DNB Næringsmeglings avdelingskontor på Innlandet med fokus på salg og utleie av næringseiendommer.

– Det kom som en stor overraskelse på oss da vi i januar i år fikk beskjeden om at DNB Næringsmegling AS besluttet å avvikle sine regionskontorer,  sier fagansvarlig Ingar Finstuen.

– Vi måtte gå noen runder med oss selv, men bestemte oss raskt for at vi ville satse på ny virksomhet sammen, sier Jonas Karlsen.

– Erfaringen fra fem års virksomhet på Innlandet er god og vi har opparbeidet oss en god kundebase og gleder oss til å bygge opp vår egen virksomhet.

Les også: Går ut av Anthon B Nilsen Eiendom

Les også: Mister daglig leder

Les også: Eiendomsadvokat bytter beite

Innlandet Næringsmegling AS’  hovedvirksomhet vil være salg og utleie av næringseiendommer. Dette favner om alle eiendommer hvor det drives næringsvirksomhet, som kontor- handels- og industrieiendommer. Selskapet viderefører den eksisterende oppdragsporteføljen etter avtale med DNB Næringsmegling AS, slik at ingen oppdragsgivere blir berørt.

– Vi har kun fått positiv respons fra kundene våre på at vi velger å starte opp for oss selv, noe vi setter stor pris på, sier Ingar Finstuen.Selskapet vil være den eneste rene næringsmegleren på Innlandet som kun fokuserer på næringseiendom.

Det er god aktivitet på Innlandet på salg og utleie av næringseiendom, og Innlandet Næringsmegling AS har som målsetning å bidra til et mer effektivt marked til fordel for alle markedsaktørene.

– Vi har omsatt ca 100 eiendommer til en samlet verdi på nesten to milliarder kroner fra 2011, sier Anne Ørslien.

– Og vi mener det skal være et godt grunnlag for å drive lønnsom virksomhet i årene som kommer.

Powered by Labrador CMS