Jannicke Mansika Olsen og Aleksander Gukild. Foto: Nicolas Tourrenc.

Satser på unge medarbeidere

Jannicke Mansika Olsen og Aleksander Gukild skal jobbe med marked og akkvisisjon i Peab Eiendomsutvikling.

Publisert

− Vi satser på unge medarbeidere, og synes det er spennende å gi talenter gode muligheter for utvikling. Vi får inn en helt ny type energi med Jannicke og Aleksander, samtidig som de får tilgang på enorm erfaring og kompetanse i et profesjonelt eiendomsutviklingsmiljø, sier Henning Hanevold, administrerende direktør i Peab Eiendomsutvikling.

Jannicke Mansika Olsen opplever at Peab Eiendomsutvikling som selskap har et bredt spekter av kompetanse innen eiendomsutvikling og består av et utrolig dyktig team.

– Peabs strategi og fokusområder er interessante, og det er spennende å ta del i disse prosjektene fra akkvisisjon – og utviklersiden. I tillegg er det stort fokus på arbeidsmiljø og de underliggende verdiene i Peab. Det var derfor en glede å takke ja til å bli del av et slikt selskap, sier hun.

Olsen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har tidligere jobbet i transaksjonsavdelingen i EY, hvor hun hadde spesielt fokus på DD prosesser. Hun har også vært transaksjonsrådgiver i CBRE.

Fra analysesjef til akkvisisjon

− Jeg har lenge hatt en sterk interesse for boligmarkedet, og Peab gir meg en god mulighet til å dyrke denne interessen videre. Her får jeg jobbe innen de feltene jeg liker best, marked og akkvisisjon. Det at Peab er en stor og seriøs aktør, som følger utviklingsprosessen fra A til Å, gjorde at dette var en mulighet jeg var nødt til å ta, sier Aleksander Gukild.

Han kommer fra stillingen som analysesjef i Colliers International, der han jobbet i seks år. Før det jobbet han i Eiendomsverdi. Gukild har en mastergrad i eiendomsfinansiering og investering fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Han har også en bachelor i økonomi fra BI Oslo.

Powered by Labrador CMS