Bildetekst: Anne-Cathrine de Lange går fra markedssjef og direktør for kunderelasjoner i Mustad Eiendom, til eiendomssjef for Vulkan og Hausmanns gate 16.

Fra Mustad til Aspelin Ramm

Anne-Cathrine de Lange er ny eiendomssjef for Vulkan og Hausmanns gate 16.

Publisert Sist oppdatert

Aspelin Ramm Eiendom har ansatt Anne-Cathrine de Lange som eiendomssjef for Vulkan og Hausmanns gate 16. Vulkanområdet består blant annet av Mathallen, Scandic Vulkan, Dansens Hus, PS:hotell samt flere kontorseksjoner. Området omfatter cirka 70 leieforhold og med en total omsetning på 500 millioner kroner som spenner fra hotelldrift, matkonsepter, kultur, undervisning, design, kommunikasjon og mye mer.

– Jeg har fått en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Aspelin Ramm opplever jeg som et meget attraktivt selskap og mangfoldet på Vulkan med stor omsetning og bredt kundegrunnlag gjør oppgaven kompleks og krevende, men også svært spennende. Jeg ser frem til å ta fatt på jobben, sier hun.

Lange er statsautorisert eiendomsmegler fra BI Oslo, og har 20 års erfaring fra ulike aktører innen bygg- og eiendomsbransjen. Hun kommer fra Mustad Eiendom, hvor hun har hatt ledende stillinger som markedssjef og direktør for kunderelasjoner. Før den tid jobbet hun med utvikling og bygging av kjøpesenter i Skanska Norge. Lange tiltrådte stillingen i juni, og vil ha ansvaret for kundeoppfølging, forvaltning og resultatansvar for Vulkanområdet samt Hausmanns gate 16.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått Anne-Cathrine på laget. Hun har bred erfaring og stor kapasitet innen forvaltning og kundearbeid, og blir en viktig ressurs i Vulkan-teamet og for Aspelin Ramm, sier Mona Aarebrot, sier Mona Aarebrot, direktør for Marked og Drift.

Konseptsjef for BygulvAspelin Ramm ønsker å styrke markedsarbeidet innen konsept og utvikling av bygulvet. Frode Rønne Malmo som tidligere har hatt ansvaret for Mathallen og Vulkanområdet går derfor inn i ny stilling som konseptsjef for Bygulv fra 1. august. I tillegg til konsept- og utvikling av Mathallen og Vulkanområdet vil han ha ansvaret utleie og utvikling av bygulvet samt retail-arealer i forvaltnings- og prosjektporteføljen. Fr Malmo har vært ansatt i Aspelin Ramm siden 2010 og har vært en sentral medarbeider i utvikling av Vulkanområdet. Han har tidligere jobbet som Eiendomssjef i Søylen Eiendom fra 2004-2010.

Powered by Labrador CMS