Nyheter

Selger handelseiendom med 4,5 mill i leie

En handelseiendom på Romerike med Rema 1000 som leietaker og årlige leieinntekter på 4,5 millioner kroner er til salgs.

Eiendommen har leierabatt på 463 000 kroner i 2018, som synker til 200 000 til neste år og null i 2020.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er eiendomsrådgiveren Heilo Eiendom som har fått salgsoppdraget for Vestvang Næring AS, en handelsseksjon i Ask sentrum i Gjerdrum kommune på Øvre Romerike. Selger er Bunde Eiendom, som sammen med Hans Olav Ask skal utvikle 137 leiligheter på nabotomten.

Eiendommen er nyoppført og har annualiserte brutto leieinntekter på 4,5 millioner kroner i 2018. I 2018 har leietakerne fått en leierabatt på 463 000. I 2019 er rabatten 200 000, mens det fra 2020 ikke er noen leierabatter. Rema 1000 er den største leietakeren og står for 66 prosent av leieinntektene. De øvrige leietakerne er Boots Apotek, Sprek AS, restauranten Nordvæst og Bohemen Frisør. Den vektede gjenværende leietiden er på ca. 11 år. Eierkostnader er 151 000 kroner. Ved en yield på nedre del av 6-tallet, får man en eiendomsverdi på rundt 70 millioner kroner.

I salgsprospektet legges det vekt på at Gjerdrum kommune, som i dag har 6500 innbyggere, er en av Norges raskest voksende kommuner. Det er beliggenheten mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen som har bidratt til veksten i kommunen. Sentrum i kommunen er i Ask, hvor flesteparten av de kommunale og private tjenestetilbudene er lokalisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

130 boliger for 290 millioner kroner
Aktuelt
Fortetter for 550 millioner – i første omgang (+)
Bolig
Nå blir det forbudt å selge boligen «som den er»
Juss
Styrker eiendomsutviklingen etter et godt år
Karriere
Ny sjef i Fazer Food Services
Karriere
Se alle pluss saker
Betaler godt for boligeiendom i rød støysone i Bærum
Utvikling
Blå Kors med store planer i Oslo sentrum (+)
Utvikling
Ung i Næringseiendom Årets navn
Play
Vegvesenet sinker kjempeprosjekt (+)
Bolig