Prisantydningen var 60 millioner, men salgssummen er hemmelig.

DNB-bygget i Sarpsborg solgt

En eiendom som ble lagt ut for salg til prisantydning 60 millioner kroner er nå solgt.

Publisert Sist oppdatert

Det var høsten 2015 at det ble kjent at det såkalte DNB-bygget i Sarpsborg var til salgs. Torggata 6 er på til sammen 6931 kvadratmeter, hvorav parkering i kjelleren utgjør 1500 kvadratmeter. DNB er leietaker i første og andre etasje i bygget som har næringslokaler på 3000 kvadratmeter eks. parkeringen. Det er boliger fra fjerde til syvende etasje. Prisantydning var 60 millioner kroner. Selger er Oslo Pensjonsforsikring

– Nå er vi endelig i mål etter en lang prosess. Kjøper er den vi har forhandlet med siden før jul. Overtakelse er avtalt til medio mars. Det er en aksjetransaksjon, sier Geir Hesselberg i Metra Næringsmegling til Sarpsborg Arbeiderblad.

Han ønsker ikke si noe om verken salgssummen eller hvem kjøperne er. DNB har som største leietaker bekreftet at de blir værende i bygget.

– Men vi vurderer fortløpende hvilke behov vi har for lokaler, ikke minst med tanke på størrelsen. Det gjelder alle våre lokasjoner i Norge, sier regionbanksjef Kenneth Andersson i DNB til Sarpsborg Arbeiderblad.

Powered by Labrador CMS