Selger i Sarpsborg

Oslo Pensjonsforsikring selger det såkalte DNB-bygget i Sarpsborg sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det er Metra Næringsmegling som har fått i oppdrag med å selge eiendommen Torggata 6 (bildet), som opprinnelig er ført opp i 1959, boligdelen i bygget i 1968.

Eiendommen som ligger i kjernen av Sarpsborg sentrum, har et bruttoareal på 6931 kvadratmeter, 5431 kvadratmeter eksklusive parkeringskjelleren. Tomten er på1140 kvadratmeter. Det er aksjene i hjemmelselskapet som selges.

Torggata 6 er en forretningsgård som består av parkeringskjeller på 1500 kvadratmeter, kontorer, butikker og boliger. De tre nederste etasjeplanene er på om lag 900-1000 kvadratmeter. DNB leier 1. og. 2.etasje i bygget, mens det er leiligheter fra 4. til 7.etasje.

Ifølge en annonse fra Metra er det også utvidelsesmuligheter i bygget, blant annet gjennom et uinnredet loft i 8. etasje. Prisantydningen er satt til 60 millioner kroner.

– Det er et stort bygg med en fantastisk beliggenhet. Det er årsaken til prisen, sier Geir Hesselberg i Metra til nettstedet Sarpsborg 24

– Generelt vil et slikt salg ta rundt et halvt år, men det er faktisk bra interesse for dette bygget. Vi har allerede hatt noen som har tatt kontakt, fortsetter han.

Leieinntektene er ukjente, likeledes gjenværende kontraktstid, men en salgssum på 60 millioner kroner tilsvarer 8760 kroner kvadratmeteren, regnet av totalarealene.

Powered by Labrador CMS