Stor-Oslo satser sammen med Coop Vestviken i Bekkestua-prosjekt

Stor-Oslo Eiendom har inngått en avtale med Coop Vestviken SA om utvikling og detaljregulering av eiendommen til Coop Vestviken i Bekkestua sentrum.

Publisert Sist oppdatert

COOP Vestviken kjøper samtidig de planlagte næringsarealene i 1. etg av Stor-Oslo Eiendom (SOE) og vil dermed fortsatt ha en sterk tilstedeværelse i Bekkestua sentrum.

Les også: Stor-Oslo selger i Lørenskog

Stor-Oslo Eiendom kjøpte i 2015 «Meglergården» (Gamle Ringeriksvei 43) og utvidet eiendommen ved å kjøpe naboeiendommen (Gamle Ringeriksvei 47) i 2016. Coop Vestviken eier eiendommen Gamle Ringeriksvei 39/41, og sammen starter selskapene nå en helhetlig detaljregulering av alle eiendommene samt infrastruktur/veianlegget sammen med Bærum kommune.

Dette gjøres samlet for alle eiendommene, slik at man får en helhetlig løsning for hele området i henhold til områdeplanen for Bekkestua nord. Dette blir den beste løsningen for Bekkestua, og dermed også til det beste for kundene til Coop som representerer eierne og styret i samvirkelaget, opplyser partene.

Les også: Gjelsten blar opp for å sikre seg utbyggingsareal på Bekkestua

Eiendommene ligger i et attraktivt boligområde og selskapene har som målsetning å regulere eiendommene til bolig med handels/ utadrettet virksomhet i første etasje.

– Vi har stor tro på Bekkestua som et godt boområde og med dette prosjektet blir vi nå en av de største aktørene i området. Vi planlegger å starte salg av boliger sommeren 2018, sier administrerende direktør Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom.

Powered by Labrador CMS