NYE FJES I STOR-OSLO: F.v. Camilla Sunde, Andreas Kildahl Forseth, Jenny Josefine Holen, Silje Randby Trane og administrerende direktør Mathis Grimstad.

Stor-Oslo Eiendom vokser

Ansetter flere nye medarbeidere.

Publisert

Det første halvåret i 2016 har vært hendelsesrikt for Stor-Oslo Eiendom, med flere nye prosjekter på vei inn og høyt trykk i produksjon med mange prosjekter i sluttfase.

Fullt trykkI lokalene i Kirkegaten 17 i Oslo er det for tiden fullt trykk. Og det vil det fortsette å være i en god stund fremover, skal vi tro administrerende direktør Mathis Grimstad.

– Det første halvåret har vært preget av spennende transaksjoner, med kjøp av Munch Brygge i Bjørvika, Setra Vei i Holmenkollen og eiendom i Bekkestua Sentrum som foreløpige høydepunkt for 2016, sier Grimstad.

– Vi har også solgt ferdig regulerte tomteområder i Oslo og Lørenskog kommune og inngått prosjektsamarbeid med Klaveness på Harbitzalléen på Skøyen. Også i produksjonen har det vært høyt trøkk. Vi har overlevert fem prosjekter i løpet av første første halvår, og vi har flere større prosjekter i produksjon, med Vålerenga Stadion, RIFT Colosseum på Majorstua, Skårer i Lørenskog og Engene 100 i Drammen som eksempler. Dette krever mye fra vår organisasjon, fortsetter Grimstad.

Les også: Stor-Oslo selger på Majorstua

Les også: Stor-Oslo satser stort i vest

Styrking av teametDet er som en naturlig konsekvens av det høye aktivitetsnivået, og den kommende økningen i oppdrags- og arbeidsmengden, at Stor-Oslo Eiendom i vår har gjennomført en omfattende rekrutteringsprosess med hjelp av rekrutteringsselskapet Visindi. Stor-Oslo Eiendom har flere prosjekter som denne høsten skal inn i omfattende reguleringsprosesser, så det har vært et bevisst søk etter personer med kompetanse fra reguleringsprosesser og tidlig fase av eiendomsutviklingen.

Les også: Får ansvaret for forretningsutvikling i Aspelin Ramm

Les også: Ny markedssjef i Aspelin Ramm

– Pågangen var meget god og vi gjennomførte en svært omfattende prosess, med mange gode kandidater inne til intervju, sier Grimstad.

– Til slutt kunne vi sikre oss fire dyktige og kompetente personer, som jeg er sikker på kommer til å bidra til å øke kompetansen vår og ikke minst bidra positivt til miljøet vårt.

Les også: Bjorå går til Cushman & Wakefield

Les også: Opprykk for eiendomsadvokater

De nye ansatte heter Camilla Sunde, Andreas Kildahl Forseth, Jenny Josefine Holen og Silje Randby Trane.

– Gjennom disse fire kandidatene har vi sikret oss erfaring fra relevante departements- og etatsnivå, så vel som tradisjonell prosjekterfaring fra det private næringsliv. Felles for alle kandidatene er at de har den rette kommersielle innstillingen som vi trenger i Stor-Oslo Eiendom, sier Gunnar Rinde, partner i Stor-Oslo Eiendom, som har ledet prosessen.

Les også: PS: Ny toppleder

Les også: Skal lede nysatsning

 

Powered by Labrador CMS