PRIVAT TERRASSE: Hver boenhet har direkte utgang til privat terrasse.
PRIVAT TERRASSE: Hver boenhet har direkte utgang til privat terrasse.

Vil bygge tomannsboliger ved T-banestasjon i Oslo vest

En tidligere bilselger og en gründer i skjønnhetsbransjen har planene klare for en 3,5 dekar stor tomt nær T-banestasjon.

Publisert Sist oppdatert

– Tiltaket har god bruksmessig, fysisk og estetisk kvalitet. Tiltaket er godt tilpasset situasjonen i nærområde og på eiendommen i forhold til terreng, vegetasjon og eksisterende bebyggelse, skriver Arkitekt Lorentz Gedde-Dahl i henvendelsen til Plan- og bygningsetaten (PBE).

Søknad om rammetillatelse for Slemdalsveien 101 er sendt på vegne av Midgard Eiendom AS, som er eid 90,16 prosent av Beauty Eiendom. I 2016 skrev Estate Nyheter at selskapet intensiverer satsingen etter å ha handlet eiendom for flere hundre millioner kroner.

– Vi har gamblet hardt, og jobber 16-17 timer om dagen, uttalte Frode Røste.

Han slo seg opp som bilselger på Ensjø i Oslo. Der gikk det blant annet i brukte Audier, Golfer og BMWer i så høyt tempo, at millionene begynte å samle seg opp på Røstes konto.

I 2008 gikk han imidlertid litt lei og ville prøve noe annet. Da muligheten dukket opp for å gå inn i skjønnhetsbransjen, tok han beslutningene om å engasjere seg i Beauty Products AS. Dette selskapet ble startet opp av Hanne Monique Westgaard i 2003. For å få tilstrekkelig kapital til å finansiere lanseringen av skjønnhetsproduktet Nimue skin i Norge, solgte hun bilen sin.

I 2010 kjøpte de selskapet CM gruppen, hvor Celina Midelfart og Terje Stykket var inne på eiersiden. Selskapet slet økonomisk, men Westgaard og Røste fikk det på rett kjøl igjen.

Hanne Monique Westgaard, Frode Røste og Pål Hansen i Beauty Eiendom avbildet i Estate Nyheter i 2016.
Hanne Monique Westgaard, Frode Røste og Pål Hansen i Beauty Eiendom avbildet i Estate Nyheter i 2016.

Siden er altså eiendom blitt et viktig forretningsområde gjennom Beauty Eiendom, og nå er planen å oppføre fire horisontaldelte tomannsboliger.

– Tomannsboligene er horisontaldelte med boenheter i første og andre etasje. Hver boenhet har direkte utgang til privat terrasse. Boder og tekniske rom er plassert i kjelleretasjene. Fra kjelleretasjen har alle husene adkomst til felles underjordisk garasjeanlegg, skriver arkitektselskapet.

Felles uteoppholdsareal på terreng etableres sentralt på eiendommen mellom bebyggelsen.