TEAM VESLEFRIKK: Anders Winther Andersen, Tom André Svenning-Gultvedt, Kristin Hygen, Vegar Skredlund og Jacob Anker Lind.
TEAM VESLEFRIKK: Anders Winther Andersen, Tom André Svenning-Gultvedt, Kristin Hygen, Vegar Skredlund og Jacob Anker Lind.

Veslefrikk satser i Ski

Veslefrikk Eiendom går sammen med de lokale eiendomsutviklerne Atle Andresen og Tommy Schierning om å kjøpe og utvikle Lensmannsgården i Ski.

Publisert

Lensmannsgården i Skorhaugåsen i Ski har en tomt på 17 mål. Området ligger luftig og tilbaketrukket på en kolle med utsyn mot vest over Ski sentrum, samtidig som det ligger nær sentrum, togstasjonen, skole, idrett og andre servicefunksjoner.

– Vi har tidligere utviklet en boligpark på vestsiden av Ski, og gleder oss til å utvikle noe spennende på Lensmannsgården, som vi mener er den beste tomten her. Veslefrikk eier også naboeiendommen på cirka 8 mål, så her får vi muligheten til å utvikle et stort område på 25 mål. Vi skal skape et fantastisk bomiljø der vi også tar vare på mye av det grønne, uttaler administrerende direktør Tom André Svenning-Gultvedt i Veslefrikk i en pressemelding.

Veslefrikk eies av Strawberry Equities med 40 % (Petter Stordalen), Matjos AS med 30 % (Svenning-Gultvedt) og Tigerstaden Eiendom med 30 % (Kjetil Skorstad).

– Vi skal ta godt vare på den gamle Lensmannsgården med tilhørende tun, og ønsker å gjøre denne prakteiendommen til en viktig del av prosjektet. Vårt mål er å utvikle Skorhaugåsen til et område som gir masse tilbake til Ski, og på nyåret inviterer vi inn noen av de beste arkitektkontorene i landet til en konkurranse for utvikling av området, sier Svenning-Gultvedt.

Eiendomsutviklerne Atle Andresen og Tommy Schierning er begge fra Ski.

– Vi har mye lokalkunnskap, men er glade for å ha med oss en så solid og kompetent eiendomsutvikler som Veslefrikk med på laget. Sammen skal vi utvikle et område ved Lensmannsgården som alle vil ønske seg til, sier Andresen.

Powered by Labrador CMS