175 MEDLEMMER: Hedda Ulvness i EIE, Kine Morud Aarum i Clemens Eiendom og Bahr-advokat Anne Sofie Bjørkholt startet opp Kvinner i Norsk Eiendom.
175 MEDLEMMER: Hedda Ulvness i EIE, Kine Morud Aarum i Clemens Eiendom og Bahr-advokat Anne Sofie Bjørkholt startet opp Kvinner i Norsk Eiendom.

Treffer blink med kvinnenettverk

Nettverket Kvinner i Norsk Eiendom opplever stor pågang av kvinner som vil bli en del av nettverket. Torsdag hadde de et nytt nettverkstreff hos OBOS.

Publisert Sist oppdatert

– Hver uke får vi henvendelser av kvinner som ønsker å være en del av nettverket. Vi opplever at vi har funnet et konsept som treffer mange kvinner i bransjen og en viktig møteplass, sier Kine Morud Aarum.

Hun jobber nå i Clemens Eiendom og var blant initiativtakerne til nettverket da hun jobbet i Norsk Eiendomsmeglerforbund.

Torsdag kveld samlet nettverket over 70 medlemmer fra nesten 60 selskaper seg hos OBOS.

– Det er spesielt gøy at OBOS, som har et høyt fokus på kvinner og mangfold, tar initiativet til å invitere medlemmene til et nytt nettverkstreff. Nøkkelen til hvorfor vi har lykkes opplever vi er temaene vi løfter, kvinnene vi har samlet og arenaene vi samler kvinnene på.

Blant foredragsholderne var konsernsjef Daniel K. Siraj, som snakket om bærekraft i møte med kostnadssprekk og råvarmangel, CEO Naomi Ichihara Røkkum i Construction City Cluster og prosjektdirektør Charlotte Helleland i DARK Arkitekter. Det ble også gjennomført gruppeoppgaver og OBOS sørget for bespisning.

– Medlemslisten vår øker i tråd med høy interesse for nettverket. I dag har vi 175 medlemmer i nettverket. Nettverket er bygget på at kvinner fra ulike deler av bransjen møtes og deler kunnskap. I tillegg har vi planer om å etablere mindre samlinger hvor vi for eksempel deler inn i grupper innenfor CEOs, salgs og markedssjefer og grundere som et eksempel og møtes til workshoper for å diskutere aktuelle problemstillinger.

Powered by Labrador CMS