SATSER I DRAMMEN: Carl Erik Krefting.(Foto: Even Schjenken)

Realkapital Investor selger til Krefting

En investorgruppering sammensatt av Realkapital Investor har nylig solgt Eikveien 19 og 21 i Drammen til Carucel Eiendom, som eies av Carl Erik Krefting.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommene ble kjøpt i 2016 og består av to lager-/verkstedbygg som er utleid til Volvo og Scania på lengre avtaler med totalt 5 500 kvadratmeter bygningsmasse. Tomtene er på 30 mål.

SOLGT: Eikveien 19 og 21 i Drammen.

– Vi hadde en lengre forretningsplan ved kjøpet, men opplevde sterk etterspørsel etter eiendommen i markedet og våre investorer valgte derfor å selge, sier Anders Aasand, ansvarlig for eiendommen hos Realkapital Investor.

LES OGSÅ: Realkapital Investor kjøper på Langhus

– Selv om det er ytterligere utviklingspotensial på eiendommene ligger det litt frem i tid. Markedet for denne typen objekter oppfattes som god og våre medinvestorer har fått en fin reise med denne investeringen. Jeg opplever at både kjøper og selger er fornøyde, sier Aasand.

Kjøper er Carucel Eiendom, som er eid av Carucel Holding, som igjen eies av Carl Erik Krefting.

60 Grader Næringsmegling var megler og partene ble bistått av Thommessen (selger) og CLP (kjøper).

Realkapital Investor er en industriell eiendomsaktør med fokus på Oslo-regionen. Selskapet utvikler og forvalter i dag 15 eiendommer med markedsverdi på ca. 4 milliarder kroner fordelt på 175 000 kvadratmeter.

Se også Carl Erik Krefting fortelle om hvordan han vil forvalte bygulvet i Bjørvika på Estate Play:

Powered by Labrador CMS