Transaksjoner

Realkapital Investor kjøper på Langhus

Overtar eiendom med utviklingspotensiale.

LOGISTIKK-SATSNING: Håndverksveien 17 på Langhus.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Et selskap kontrollert av Realkapital Investor AS overtok 10. april 2019 samtlige aksjer i Vete Eiendom AS. Vete Eiendom AS eier eiendommen Håndverksveien 17 på Langhus, som består av 8 520 kvadratmeter lagerbygg og 18 802 kvadratmeter tomt.

Ifølge Realkapital Investor er det potensial for videre utvikling av eiendommen. Eiendommen har fire leietakere på lange kontrakter. Dette er Hurtigruta Carglass, Børresen Cooltech, Leko Matter og Outland.

Selgerne beskrives som kompetente eiendomsaktører og vil fortsatt ha en eierandel og en aktiv rolle i videre utvikling av eiendommen.

LES OGSÅ: Realkapital Investor kjøper i Bærum

– Vi er takknemlige for å ha fått muligheten til å erverve eiendommen og for å samarbeide med svært kompetente eiendomsaktører i videre utvikling av eiendommen. Eiendommen har tre byggetrinn, hvor det første byggetrinnet er ferdigstilt, byggetrinn to er under utvikling og fullt utleid og vi skal sammen jobbe med utleie og utvikling av det siste byggetrinnet, sier Anders Brustad-Nilsen i Realkapital Investor.

– Vi opplever god etterspørsel etter logistikkeiendom med sentrale lokasjoner. Eiendommen passer godt inn i vår strategi om å eie eiendom med utviklingspotensial og sentral lokasjon i Oslo-regionen, fortsetter han.

LES OGSÅ: Brennhett i logistikk

Transaksjonssummen er ikke kjent.

Realkapital Investor er en industriell eiendomsaktør med fokus på Oslo-regionen. Selskapet ble etablert i 2002 og forvalter i dag 15 eiendommer med markedsverdi på ca. 4 milliarder kroner fordelt på 175 000 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Realkapital Investor kjøper for en halv milliard (+)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Ny sjef i Veidekke
Karriere
Leieprisene vil fortsette å stige. Her er grunnen
Aktuelt
Vil doble arealet ved Akerselva (+)
Utvikling
Peter T. Malling sr. er død
Aktuelt