NY: Andrè Thier er den ene av to nye sjefer.
NY: Andrè Thier er den ene av to nye sjefer.

To nye eiendomssjefer til Scala

Scala Eiendom styrker laget med Andrè Thier og Hans Henrik Holck.

Publisert

- Vi opplever sterk vekst og planlegger med at det skal fortsette. Da er det viktig å få tak i de flinkeste folkene. Vi er derfor veldig glade for at Andrè og Hans Henrik skal bli en del av teamet, sier administrerende direktør Hans Jørgen Mørland i Scala Eiendom i en pressemelding.

LES OGSÅ: Kvitter seg med Bikinifabrikken

Thier kommer fra stillingen som kjedeleder i Christiania Belysning, og har før det omfattende erfaring fra flere år i Varner der han jobbet med oppbyggingen av kjedekonseptet Urban. Holck kommer fra stillingen som property manager i CBRE, og var før det eiendomssjef i Olav Thon Gruppen.

NY: Hans Henrik Holck
NY: Hans Henrik Holck

- Andrè og Hans Henrik vil gi oss både mer bredde i kompetansen og bidra til at vi kan få gjort enda mer enn vi allerede får. De kan retail, de kan eiendom og de brenner for utvikling. Og så virker de å være fine fyrer i tillegg. Det pleier å være en bra kombo, påpeker Mørland.

Thier og Holck begynner i Scala i første del av 2021.

Scala Eiendom eier 20 handlesentre fra Grimstad i sør til Sortland i nord. Selskapet har vokst kraftig siden etableringen i 2012, og har i dag om lag 9 milliarder kroner i butikkomsetning og 475 millioner i leieinntekter.

Powered by Labrador CMS