CONSIGLI TIL UK: Ingebjørg Daae, Oskar Sjøgren, Janne Aas-Jakobsen og Jørgen Skogan trår til i den engelske hovedstaden.

Consigli satser i London

Jørgen Skogan har hjulpet små og store selskaper å skalere internasjonalt, og nå tar han jobben med å skalere proptechselskapet Consigli i den engelske hovedstaden.

Publisert

Consigli tok steget ut av Norden i starten av året og har allerede rukket å lande en rekke av de største eiendomsutviklerne i London som betalende kunder. Utviklere av både næringseiendom og bolig har vist seg modne for å få hjelp av den selvprosjekterende ingeniøren og det er begeistring for generativ AI i bransjen.

– Vi har bevist for oss selv at vi klarer å levere godt i utviklingsprosjekter utenfor Norge også. Tiden er nå moden for å skalere i porteføljen hos de store eiendomsselskapene og bredde oss ut til hele markedet, sier Janne Aas-Jakobsen, gründer av Consigli i en pressemelding.

Tok turen til UK

Nå utvider de til London der de fått Jørgen Skogan på laget som vekstsjef i London. Han har jobbet mange år på Innovasjon Norges kontor der som rådgiver for selskaper som skalerer.

– Som seniorrådgiver har jeg støttet både start-ups, skaleringsselskaper og større bedrifter i å innta det engelske markedet. Jeg ble kjent med Consigli allerede da de var over for å sondere forholdene og satte opp den første planen for inntreden i London. Farten og mottagelsen de har fått i løpet av veldig kort tid, fristet meg til å bli med på laget, sier Jørgen Skogan.

Selskapets SaaS-tjeneste prosjekterer den tverrfaglige løsningen for de tekniske installasjonene i bygget ved hjelp av generativ AI i tillegg til å kvalitetssikre dokumentene i konkurransegrunnlaget før de sendes til entreprenør. Når bygget skal overleveres, brukes SaaS-tjenesten til å kvalitetssikre og sortere FDV-dokumentasjonen og bistå med å finne alle driftsoppgavene leverandørene har beskrevet i dokumentene.

Naturlig marked

London er et globalt finanssenter i tillegg til å være et solid eiendomsmarked som tilbyr en attraktiv talentpool, gode nettverksmuligheter og direkte tilkobling til den globale eiendomsindustrien. Den britiske regjeringen støtter aktivt innovasjon i proptech-sektoren og har store ambisjoner om å bli en verdensledende hub for AI.

– Med programmer, tilskudd og incitamenter designet for å støtte skaleringsselskaper er det politiske klimaet fordelaktig for selskaper som vårt. Det er derfor naturlig å velge dette markedet som plattform for videre bygging av selskapet, påpeker Aas-Jakobsen.

Powered by Labrador CMS