Aktuelt:

STYRELEDER: Stig Bech tar styrelederjobben i Norsk Eiendom.

Stig Bech ny styreleder i Norsk Eiendom

Eiendomsadvokaten Stig Bech er ny styreleder i Norsk Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en ære å få lede styret i foreningen som er eiendomsbransjens viktigste talerør og pådriver, ikke minst når man ser på de mange flotte forgjengerne som har hatt oppgaven, sier Stig Bech.

Han går dermed fra vanlig styreplass til styreleder i bransjeforeningen som har rundt 250 eiendomsaktører over hele landet på medlemsslisten. Øystein Thorup går ut av styrelederrollen.

– Foreningen har en nøkkelrolle i å bygge bro fra bransjen til samfunnet. Særlig under pandemien har vi sett hvor verdifullt det er med en bransjeforening som kan finne løsninger med leietakere og myndigheter nasjonalt, og gi juridiske og andre råd til medlemsbedriftene, fortsetter Bech.

Stig Bech er partner i Wiersholm, og har i en årrekke utmerket seg med å toppe det som er av kåringer av de beste eiendomsadvokatene. Han var partner i BA-HR før han hoppet av og ble CEO i Solon Eiendom i februar 2019. I fjor høst vendte han tilbake til eiendomsbransjen. Som eiendomsadvokat har han hovedsakelig jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak.

Mona Aarebrot.

Med seg i styret, får Bech Mona Aarebrot, som er direktør for marked og drift i Aspelin Ramm.

– Eiendomsbransjen er en viktig premissgiver for hvordan vi både bor, arbeider og bruker steder. Bransjen har derfor et stort samfunnsansvar i by- og stedsutviklingen. Jeg er opptatt av at Norsk Eiendom skal være med å gjøre det enklere for hele bransjen å ta det ansvaret.

Esben Svalastog fra Grunnsteinen går også inn i styret. Han skal gi et nytt perspektiv som profesjonell boligutvikler og -utleier, blant eiendomsutviklere og næringseiendomsforvaltere.

Esben Svalastog.

– Norsk Eiendom satser på å styrke bransjens sosiale bærekraft. Dette og profesjonalisering av boligutleiesektoren er noe jeg er opptatt av og jobbet mye med, så jeg håper å kunne bidra med min erfaring, sier Svalastog.

Marcus Dons fra Pellerin i Tromsø går inn i styret med perspektiver fra fremoverlente selskaper med lange røtter i ulike landsdeler.

Marcus Dons

– Jeg er født og oppvokst med byutvikling. Det er derfor en glede å få være med i Norsk Eiendoms styre og være en pådriver for bransjen, sier Dons.

Ida Aall Gram fra AF Gruppen og Ingse Galtung Døsvig fortsetter som styremedlemmer i Norsk Eiendom. Katharina Bramslev i Grønn Byggallianse fortsetter også som observatør til styret.

Sammen med Estate Kunnskap arrangerer Norsk Eiendom hvert år Citykonferansen. I år finner arrangementet sted på The Hub den 22. juni. Se mer informasjon om programmet her.

Powered by Labrador CMS