OPP: Konsernsjef Baard Schumann gleder seg over boligtallene.
OPP: Konsernsjef Baard Schumann gleder seg over boligtallene.

Solgte boliger for 1,9 milliarder

321 solgte boliger i tredje kvartal 2020. Det er 40 prosent mer enn tilsvarende kvartal i fjor og salget øker mest i Sverige.

Publisert

- Det er god aktivitet i alle våre satsingsområder, men spesielt gledelig er det at salget øker i Sverige og at Stockholm-området ser ut til å løfte seg igjen. Vi har sett svært god mottakelse av de prosjekter vi har startet salget på i kvartalet, og vi kommer raskt til byggestart, sier konsernsjef Baard Schumann i Nordr i en pressemelding.

LES OGSÅ: Sissener gir opp prosjektet og satser på noe helt annet

Totalt solgte Nordr 321 boliger for 1,9 milliarder kroner i tredje kvartal. Til sammenligning solgte de 231 boliger i 3. kvartal 2019 og 264 boliger i 2. kvartal 2020. Selskapet har 2.028 boliger i produksjon og salgsgraden for disse er 76 prosent.

LES OGSÅ: Vil ha 60.000 flere IKEA-kvadratmeter

Nordr er tidligere Veidekke Eiendom og ble skilt ut som eget selskap 1. september 2020. Selskapet eies av et konsortium bestående av Fredensborg, Fredensborg Bolig, Norwegian Property og Union Real Estate Fund III Holding. Selskapet har totalt 18.800 leiligheter under utvikling i Norge og Sverige.

LES OGSÅ: Thon vil oppgradere gammelt senter